Hadise konserini iptal edince ortalık karıştı

Hatay'ın İskenderun ilçesine bağlı Arsuz beldesinde bir barda sahne alması beklenen Türk pop müzik sanatçısı Hadise, tüm hazırlıklara rağmen konseri iptal etmesi binlerce hayranından büyük tepki gördü.

BİNLERCE KİŞİ BEKLİYORDU
İskenderun'un turistlik beldesi olan Arsuz'da Hadise'nin Şalen M Bar'da konser vereceği günler öncesinden duyuruldu. Reklamlar yapıldı biletler satıldı. Pazar akşamı saat 23.00'te konser vermesi beklenen Hadise'yi izlemek için binlerce kişi bara akın etti. Tamamen dolan bar müşteri alamayıp kapılarını kapatınca vatandaşlar Hadise'yi görebilmek için bar etrafında uzun kuyruklar oluşturdular. Saatler 24.00'ü gösterdiğinde alınan bir haber herkesi şok etti.

SEYİRCİLER YUHALADI
Hadise'nin Mersin'de kendi organizatörü ile aralarında yaşanan bir tartışma ve sorun nedeniyle İskenderun konserini iptal ettiği haberi geldi. Sabırsızlıkla Hadise'yi izlemek için bekleyen misafirler konserin iptal edildiği anonsu ile şaşkına döndüler ve Hadise'yi yuhaladılar. Müşterilerin büyük kısmı konser iptal edildiği için Bardan ayrıldılar.

"HADİSE AYIP ETTİ"

Şalen M Bar sahibi Mehmet Özen 16 yıldır İskenderun'da bir çok ünlü sanatçıyı halkla buluşturduklarını ve ilk kez böyle bir sorun yaşadıklarını belirterek, "Hadise Mersin konserinde kendi organizatörü ile bir sorun yaşamış ve konsere gelmeme kararı almış. Biz tüm hazırlıklarımızı tamamlamıştık. Hadise'nin parasını da yatırmıştık banka dekontları elimizde ama kendi sorunları nedeniyle bu konseri iptal ederek hem bizi hem de Şalen M sevenlerini üzmüştür. Bu hareketinden dolayı kendisini kınıyorum. Avukatlarımla görüşüp dava açıp açmama konusunu değerlendireceğiz. Yarından itibaren de bilet sattığımız müşterilerimize geri ödeme yapacağız. Herkesten özür diliyorum" dedi. Hadise'yi izleyebilmek için saatlerce bekleyen hayranları ise, "Hadise ayıp etti burada Bar'ın bir sorunu olduğunu düşünmüyoruz kendi sebepleriyle konseri iptal etmesi bizleri üzdü Hadise bizlere ayıp etti" diyerek tepki gösterdiler.

IHA