Kendi'nin hayali evlenip boşanmak

Kazandığı parayı neye harcıyor?

Dış görünüş olarak kutusundan yeni çıkmış bir Barbie bebeği anımsatan, çocuksu sesi ve rengarek kostümleri ile dikkat çeken Kendi, geçenlerde ikinci single albümü 'Voltaj'ı piyasaya çıkardı. Bir yanda sahne çalışması yapan, diğer yandan TV'de evli gibi rol yaptığı 'Evcilik Oyunu' adlı programda yer alan 23 yaşındaki Kendi, kendisiyle ilgili merak edilenleri Cosmopolitan'a anlattı. İşte o röportajın bir bölümü...

Kazandığınız parayı en çok neler için harcıyorsunuz?

Arkadaşlarımla yemek yemeğe, kendimi geliştirmeye, seyahate ve ayakkabıya... Kısacası hayatımı yaşamaya harcıyorum paramı.

Genellikle nerelerden alışveriş yapıyorsunuz?

Genellikle Londra'dan. Sahne kıyafetlerimi eski sahne kostümleri satan butiklerden alıyorum. Topshop'a bayılıyorum. Hello Kitty ve Betsey Johnson'ın aksesuvarlarına bayılıyorum. D&G ve Vivienne Westwood'un tarzlarını da çok seviyorum.

Hiç aşk acısı çektiniz mi?

Aşık oldum ama acı çekmedim. Neden kendime acı çektireyim ki, salak mıyım?

BEŞ YILLIK İLİŞKİM OLDU

Evlilik hayali kuruyor musunuz? Düşünüyor musunuz evliliği?

Hayır. Aslında kurdum ama benim evlilik hayalim, Las Vegas'a gidip hiç tanımadığım birisiyle evlenip ertesi gün boşanmak. Dünyada bunu yapan milyonlarca insan var.

Hiç ciddi ilişkiniz oldu mu?

Beş yıllık bir erkek arkadaşım vardı. Bir ilişkiden beklentim sanırım genelden farklı. Ben ailem, çevrem mutlu olsun diye evlenmem.

Habertürk