Ünlü şarkıcı Eros Ramazzotti hayranlarını şaşırttı!

Saçlarını kazıtan, bıyık bırakan ve fazla kilolarıyla dikkat çeken 46 yaşındaki ünlü şarkıcı, bu görüntüsüyle şaşırttı.

Dünyaca ünlü İtalyan şarkıcı Eros Ramazzotti, düetlerden oluşan son albümü “Ali e Radici”nin dünya turnesi kapsamında Türkiye'ye de uğradı. Sanatçı, önceki akşam Kuruçeşme Arena'da konser verdi. 5 bin kişinin izlediği konserde Ramazzotti, sahneye yeni albümü için özel olarak üretilen tişörtlerden birini giyerek çıktı. Seyirciyi Türkçe “Merhaba İstanbul” diyerek selamlayan sanatçı, sözlerine “Burada olmaktan çok mutluyum” diyerek devam etti. Onun bu jesti, ıslık ve alkışlarla karşılık buldu.

Hayranlarını şaşırttı
Saçlarını kazıtan, bıyık bırakan ve fazla kilolarıyla dikkat çeken 46 yaşındaki ünlü şarkıcı, bu görüntüsüyle hayranlarını şaşırttı. Ancak etkileyici sesi ve sahne performansıyla onlara unutamayacakları bir şov sundu. Avrupa müzik listelerinde 5'inci sıraya kadar yükselen son albümündeki şarkıları seslendiren Ramazzotti'ye sahnede 6 kişilik orkestrasının yanı sıra üç kadın vokal eşlik etti.

Şapkasını kaptırdı

Yaklaşık iki saat sahnede kalan Eros Ramazzotti, “Fuoco Nel Fuoco”, “La Sombra Del Gigante”, “L'Aurora”, “I Belong to You” gibi sevilen parçaları başta olmak üzere toplam 26 şarkı seslendirdi. Performansı boyunca üç kez tişört değiştiren Ramazzotti, bis'e üzerinde 'Eros' yazan bir şapkayla çıktı. Ancak şapkasını sahneye çıkan bir hayranına kaptırdı. Sahneyi terk eden sanatçı, daha sonra tekrar seyirci karşısına çıktı ve iki şarkı daha seslendirerek geceyi noktaladı.

KONSERDEN NOTLAR:
* Eros Ramazzotti'yi izleyenler arasında Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ve eşi Diana Şahenk, Demet Şener-İbrahim Kutluay, Güneri Cıvaoğlu, Ajda Pekkan ve Semiramis Pekkan da vardı.
* Demet Şener, “Eros Ramazzotti'nin hayranıyım. Özellikle Atina'ya gittiğim ilk yıllarda onu çok dinliyordum. Bütün şarkılarını seviyorum” dedi, Kutluay ise “Hayranı değilim ama konsere eşim için geldim” diye konuştu.
* Ramazzotti'nin orkestrasındaki saksofoncuya 'teşekkürler' dedirtmeye çalışması, seyirciyi kahkahaya boğdu.

Gecce