Saba Tümer'in zor anları

Star ekranlarındaki Çarkıfelek'te Saba Tümer yarışmacıydı. Ancak öyle bir talihsizlikle karşılaştı ki...

Seyircilerin arasında Saba'nın tişörtünün aynısını giyen bir kadın Saba'ya zor anlar yaşattı. Star ekranlarındaki Çarkıfelek'te Saba Tümer yarışmacıydı. Ancak öyle bir talihsizlikle karşılaştı ki, bayan kahkaha zor durumda kaldı. Saba Tümer Mehmet Ali Erbil'in stüdyosuna özene bezene hazırlanıp gitti. Yurtdışından yeni aldığı ve omuzlarını açıkta bıraka seksi bir tişört giymişti.

Program Rafet El Roman ve Yusuf Güney'in şarkısıyla başladı. Tam bu sırada seyircilerin arasında Saba'nın tişörtünün aynısını giyen bir kadın Mehmet Ali Erbil'in dikkatini çekti. Erbil hemen o seyirciyi sahneye çıkardı, Saba'yı da yanına aldı.

Erbil'i durdurmaya yetmedi

Saba Tümer neye uğradığını şaşırdı. "Bunu yurtdışından kardeşim Eda yeni aldı" diyerek durumu kurtarmaya çalıştı. Ama bu açıklama, Mehmet Ali Erbil'i durdurmaya yetmedi. Saba Tümer piştinin şokunu atlatamadan başka bir şok daha yaşadı.

Stüdyoya bir kadın konuk daha girdi. O da Saba ile aynı tişörtü giymişti. Bir gecede iki pişti birden yaşayan Saba Tümer çok bozuldu. Ama kahkahalarıyla ekrandaki neşesini sürdürdü... Erbil stüdyoya gelen aynı tişört sahibi kadınlara motorsiklet hediye edeceğini söyledi. Ardından bu kez bir türbanlı seyirci çıkıp geldi. Saba için çarkıfelek eziyeti bitmek bilmedi...

Mynet