Jennifer Lopez 7 bin tehdit alınca KKTC'den vazgeçti

Jennifer Lopez KKTC'ye gitmemesi için bir haftada tehdit içeren 7 bin elektronik posta alınca geri adım attı

Amerikalı şarkıcı Jennifer Lopez, bir haftada KKTC'ye gitmemesi yönünde tehdit içerikli 7 bin elektronik posta alınca otel yatırımcısından güvenceler isteyip, geziyi iptal etme yoluna gitti.

41'inci doğum gününde eşi Marc Anthony ile Max ve Emme isimli çocuklarıyla birlikte KKTC'deki açılışa katılması için Amerikalı şarkıcıyı saat farkı nedeniyle geceler boyu ikna etmeye çalıştıklarını anlatan otelin yatırımcısı Boz Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Bozoğlu, “Burada bir savaş ortamı yaşandığından endişe ediyor. Bizden ısrarla bazı konular hakkında güvenceler istiyor. Biz bunları sağlayabileceğimizi söylüyoruz. Bazı konularda kendisini ikna ettik. Ancak gelmezse bu bizim için dünyanın sonu değil. Bir B planımız mevcut. Başka bir sanatçıyı da getirtebiliriz” diye konuştu. Jennifer Lopez gibi yıldızların sözleşme yaparken olumsuzluk yaşanması halinde tazminat ödememek için sözleşmelerini sigortalattırdıklarını anlatan Bozoğlu şunları söyledi:

PAKET SÖZLEŞME SÖZ KONUSU

“Ne kadarlık olduğunu söyleyemem ancak program iptal olursa paramızı sigortadan alabileceğiz. JLo ile paket sözleşme yaptık. İçerisinde gelecekte yıldızın otelimizin reklam yüzü olması da bulunuyor. Gelmese de gelecekte birlikte çalışabileceğiz” dedi.

Gecce