Demet Akalın ve Volkan Konak da ses yasağına tepki gösterdiler

Ses yasağına karşı seslerini yükselttiler

Kuruçeşme Arena'da konser veren Volkan Konak, saat 24.00'de gelen 'ses kısması' yönündeki uyarıya "Bir daha burada sahne almayacağım!" diyerek sert tepki gösterdi

'Kuruçeşme Arena Yaz Konserleri', büyük bir hızla devam ediyor. Konserlerin, önceki akşamki konuğu ünlü müzisyen Volkan Konak'tı. Konserine son derece neşeli bir şekilde başlayan Konak, gece 24.00'da 'ses kısma yasağı' nedeniyle gelen uyarı yüzünden gergin dakikalar yaşadı.

'DAKİKALIK ŞARKICI DEĞİLİM'

Yetkililerden gelen uyarıyı rağmen geceyarısından sonra da konserine devam etmek isteyen Konak, yaşanan gerginliğin üzerine, "Asabımı bozmayın! Ben, dakikalık sanatçı değilim" cevabını verdi. Konak, ardından da "BKM şirketine ve yetkililere çok teşekkür ediyorum. Ben, bu mekanda konser vermeyi çok severim. Fakat bundan sonra Kuruçeşme Arena'da sahne alamam. Gelecek yıl artık ben burada yokum" diyerek sahneden indi.

Ses Yasağına Demet Akalın da Tepkili

"GİDİP EVDE Mİ OTURALIM?"

Demet Akalın "Boğaz'da başladı, her yere bulaştı. En son Mersin'de konser verdim. Orada da ses yasağı ile karşılaştım. Açık açık "Biz bu işleri bitireceğiz" desinler. Biz de gidip paşa paşa evde oturalım" diyerek yasağa isyan etti.

Gecce