Boğaz'da Karadeniz rüzgarı esti

Volkan Konak şarkılarını binlerce kişi ile birlikte söyledi

Kuruçeşme Arena Yaz Konserleri'nin Pazar gecesi konuğu Volkan Konak'tı. Konserin ilk dakikalarından itibaren binlerce kişilik bir koronun eşlik ettiği sanatçı, "bu akşam tarih İstanbul'dan bu fotoğrafı çekiyor" diyerek hem kendi bestelerinin hem de geleneksel halk müziği yarkılarını seslendirdi. Elbette yine şiirler de okudu, bol bol sohbet de etti.

Kuvayi Milliye ile başlayan konser, Kerkük, Göklerde Kartal Gibiyim, Değmen Benim ile devam etti. Dido, Yarim Yarim, Mimoza da vardı konserin repertuarında, Hasretinle Yandı Gönlüm ile, Kan ve Gül de. Konserin ikinci yarısı, Aynalar ile başladı, Feriğim ve Gelevera ile devam etti.

Ben Bir Küçük Kuş İdim ile final yapıldı ama, binlerce kişilik bir koro, alkış ve ıslıklarıyla Volkan Konak'ı sahneye çağırdı. Tüm seyirci sahne önüne toplandı, onlar sahne önünde, Volkan Konak ve orkestrası sahnede Yarim Yarim ile Kağızmanlar söyleyerek ve dans ederek geceyi noktaladılar.

Sanatçı konserinin ikinci yarısında, sahneye İbrahim Tiryaki ve kız arkadaşı Yeşim'i çıkardı. Geçen yıl Turkcell Kuruçeşme Arena, Volkan Konak konserinde tanışan çiftin nişan yüzüklerini Volkan Konak sahnede taktı.

Fiyapı ile Turkcell Kuruçeşme Arena konserleri 7 Temmuz Çarşamba akşamı Eros Ramazzotti ile devam edecek.

Mynet