Esra Ceyhan mahkemelik oldu

Öğle kuşağının vazgeçilmez isimlerinden Esra Ceyhan mahkemelik oldu.

  Ceyhan ' ın yanında yıllardır ç ; alışan Gü ; l Taşlı ve Esin Yum , sigortasız ç ; alıştırıldıklarını iddia ederek ü ; nlü ; sunucudan davacı oldular .
Akşam ' ın haberine gö ; re , Kanal D ' de hafta iç ; i her gü ; n ' Esra Ceyhan ' la ' isimli programını sunan , ardından ekranlara kısa bir ara vermek zorunda kalan Ceyhan , yeni yayın dö ; neminde TRT ile anlaşmıştı . Uzun zamandır yanında ç ; alıştırdığı ekibini de yanında gö ; tü ; ren Ceyhan , TRT ' de ' Esra Ceyhan ' la Hayat ' programıyla izleyicilerinin karşısına ç ; ıkmış , ancak program , yö ; netimin aldığı ani bir kararla ekranlara veda etmişti . Sigortasız ç ; alıştırıldıklarını ö ; ne sü ; ren Gü ; l Taşlı ve Esin Yum ü ; nlü ; sunucudan davacı oldu . Avukat Engin Yeşilyurt ile anlaşan ikilinin mahkemeleri 14 Temmuz ' da , Beyoğlu 2 . İş Mahkemesinde gö ; rü ; lecek . Bu durum karşısında oldukç ; a gergin olduğu sö ; ylenen Esra Ceyhan da avukat arayışına girerek Mü ; nevver Karabulut ' u savunan Rezan Epö ; zdemir ile anlaştı .
Dava aç ; ılmaması iç ; in eski ç ; alışanlarına ç ; ok dil dö ; ktü ; ğü ; ö ; ğrenilen Ceyhan ' ın bu ç ; abası sonuç ; vermedi . Ceyhan , eski ç ; alışanlarıyla mahkemede karşı karşıya gelecek .

Habertü ; rk