Dizileri bitti ama efsane sürüyor!

Asıl ki hayatımızın odak noktası artık dizilerse, başrollerdeki Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat ve Tuba Büyüküstün de en çok konuştuğumuz isimler arasında.

  Hiç ; şü ; phe yok ki devir onların devri . Rol aldıkları diziler her ne kadar tatile girdi ya da bittiyse de onlar hâ ; lâ ; konuşulmaya devam ediyor . Biz de hem tü ; m yıl boyunca konuştuğumuz bu isimleri daha yakından tanıyalım hem de birbirleriyle olan yarışlarında hangisi bir adım ö ; nde bakalım istedik .

KENAN İMİRZALIOĞLU

Dizileri bitti ama efsane sürüyor!

Esmer , sert ve yakışıklı . . . Has Tü ; rk erkeği

* 18 Haziran 1974 Ankara doğumlu . İkizler burcu . Boyu 1 . 90 cm .

* Ü ; ç ; kardeşin en kü ; ç ; ü ; ğü ; . Babası ç ; iftç ; i . 12 yaşına kadar Ü ; ç ; em Kö ; yü ; ' nde yaşadı . Ardından orta ve lise ö ; ğrenimi iç ; in Ankara ' ya teyzesinin yanına gitti . Yıldız Teknik Ü ; niversitesi Matematik Bö ; lü ; mü ; mezunu . 1997 Best Model of The World birincisi .

* Deli Yü ; rek dizisinde Miroğlu karakteriyle oyunculuğa geç ; ti .

* Rol aldığı &ldquo ; Yazı Tura&rdquo ; , &ldquo ; Son Osmanlı Yandım Ali&rdquo ; ve &ldquo ; Kabadayı&rdquo ; filmleriyle sinemada da &ldquo ; varım&rdquo ; dedi . Oyunuyla her zaman Kıvanç ; Tatlıtuğ ' dan daha fazla ö ; vgü ; aldı .

* Ezel dizisiyle ü ; nü ; nü ; n zirvesine tırmandı .

* Takım elbiseden hiç ; şaşmadı .

* Uzun boylu ve sert duruşuyla klasik jö ; n tarifinin karşılığı oldu .

* Ezel dizisinde kullandığı Shelby Cobra , Maserati Quattroporte ve Bentley Arnage T ile dikkat ç ; eken İmirzlıoğlu , gü ; nlü ; k hayatında Mercedes G500 ' e biniyor .

* Kadında samimiyet istiyor .

* Zeynep Tokuş ve ardından Zeynep Beşerler ' le aşk yaşadı . Şimdi kalbinin yeni Zeynep ' ini arıyor .

BEREN SAAT

Dizileri bitti ama efsane sürüyor!

Masumiyetin ve şehvetin simgesi

* 26 Şubat 1984 Ankara doğumlu . Balık burcu .

Boyu 1 . 67 cm .

* TED Ankara Koleji mezunu . İşletme okurken Tü ; rkiye ' nin Yıldızları adlı programla oyunculuğa adım attı . Yıldızı Hatırla Sevgili dizisiyle parladı .

* Hızlı araba kullanmayı seviyor . Trafik polisine yakalanıp ceza yemişliği bile var .

* Ö ; nce bir deodorant markasının hemen ardından da bir cips firmasının reklamlarında rol aldı . Bu iki reklamdan 1 milyon

650 bin TL kazandığı sö ; yleniyor .

* Ç ; antasında her zaman taşıdıkları ; not aldığı kü ; ç ; ü ; k bir defter ve kalem ; makyaj malzemeleri ve vitaminleri .

* Eski sevgilisi Efe ' yi trafik kazasında kaybeden Saat , oyuncu Bü ; lent İnal ' dan sonra bir sü ; re Levent Semerci ' yle aşk yaşadı .

* Yeni sezonda &ldquo ; Fatmagü ; l ' ü ; n Suç ; u Ne?&rdquo ; filminin , dizi versiyonunda &ldquo ; Fatmagü ; l&rdquo ; rolü ; yle ekrana gelecek .

TUBA BÜ ; YÜ ; KÜ ; STÜ ; N

Dizileri bitti ama efsane sürüyor!

Hanım hanımcık ideal Tü ; rk yıldızı

* 5 Temmuz 1982 İstanbul doğumlu . Yengeç ; burcu . 1 . 73 cm . boyunda .

* Ailesinin tek kızı olan Bü ; yü ; kü ; stü ; n , İstanbul Ö ; zel Doğuş Okulları ' ndan ve Mimar Sinan Gü ; zel Sanatlar Ü ; niversitesi Sahne Dekorları ve Kostü ; m Tasarımı Bö ; lü ; mü ; ' nden mezun oldu . Tomris Giritlioğlu ile tanıştıktan sonra oyunculuğa başladı .

* Ç ; emberimde Gü ; l Oya adlı dizisindeki Zarife rolü ; yle dikkat ç ; ektiyse de esas patlamayı başrolü ; nde olduğu Ihlamurlar Altında dizisiyle yaptı .

* Kendisini &ldquo ; Ç ; ok ç ; ekingen , oldukç ; a utangaç ; biriyim . Her şeyden ö ; nce işim geliyor . Bir de her şeyi deneme-yanılma yö ; ntemi ile yaşayan biriyim&rdquo ; diye anlatıyor .

* Fobisi ; kameralar ve fotoğraf makinesi . Ancak Vogue dergisi iç ; in yaptığı ç ; ekimle masum bir kızdan femme fatale bir kadına nasıl dö ; nü ; ştü ; ğü ; ne şahit olduk .

* Gö ; rü ; ntü ; yö ; netmeni Sami Saydan ' la bir ilişki yaşıyor .

KIVANÇ ; TATLITUĞ

Dizileri bitti ama efsane sürüyor!

Avrupai yakışıklılığıyla fark yaratıyor

* 27 Ekim 1983 Adana doğumlu . Balık burcu . 1 . 90 cm . boyunda , 42 beden .

* Beş kardeşin en kü ; ç ; ü ; ğü ; . Adana ' da Ç ; ağ Koleji ' ni bitirdi . Şu an Kü ; ltü ; r Ü ; niversitesi Tiyatro Bö ; lü ; mü ; ' nde okuyor . Babasının ciddi bir kalp ameliyatı geç ; irmesinin ardından ailesiyle birlikte Adana ' dan İstanbul ' a taşındı . Profesyonel olarak Ü ; lkerspor takımında basketbol oynadı ancak ; geç ; irdiği bir sakatlık sonucu mankenliğe yö ; neldi ve 2002 Best Model of The World birincisi oldu .

* Halen Kü ; ltü ; r Ü ; niversitesi İletişim Tasarım ve Sinema Bö ; lü ; mü ; ' nde tiyatro okuyor .

* Mankenlik yerine oyunculuğu tercih etti . Yıldızı Gü ; mü ; ş dizisinde canlandırdığı Halil karakteriyle parladı . Esas ç ; ıkışını Aşk-ı Memnu dizisindeki Behlü ; l karakteriyle yaptı .

* Yurt dışındaki popü ; lerlik anlamında Kenan İmirzalıoğlu ' nun bir adım ö ; nü ; nde . Ö ; zellikle Orta Doğu ' da fırtınalar estiriyor ; Brad Pitt veya David Beckham diye anılıyor . Popü ; leritesi THY ' nin yeni yü ; zü ; olma imkanı da sağladı .

* Sarı saç ; ları , mavi gö ; zleri , kusursuz hatları ve masum ifadesiyle Tü ; rklerin alışık olmadığı bir jö ; n kavramı ç ; iziyor .

* Arabalara ç ; ok meraklı . Kullandığı İnfiniti marka jeep ' i travestilerle aynı karede gö ; rü ; ntü ; lenince hemen sattı . Şimdi Corvette kullanıyor .

* Grease mü ; zikalinde rol alarak farklı alanlarda da iddialı olduğunu kanıtladı .

* Azra Akın ve Meltem Cumbul ' la yaşadığı medyatik aşkların tersine İdil Fırat ' la gö ; zlerden uzak bir beraberlik yaşıyor . Yakında evlenmeyi dü ; şü ; ndü ; ğü ; sö ; yleniyor .


Vatan Bizim Kahve