Cem Uzan hapis değil gönül derdinde!

Cem Uzan'la Cem Hakko'nun eski eşi Bettina Machler ile ilgili aşk iddialarının doğruluğu, Uzan'ın St. Tropez'deki evinde 17 Haziran'da çekilen fotoğrafla kanıtlandı

  Fransa ' ya sığınma talebinde bulunan işadamı Cem Uzan ' ın adı bir sü ; redir Cem Hakko ' nun eski eşi Bettina Machler ile anılıyordu . Uzan , geç ; tiğimiz haftalarda Fransa ' nın ü ; nlü ; sayfiye yeri Saint Tropez ' de , La Plage Pes Jumeaux Restaurant ' ta bir partiye katılmış ve dedikodular alevlenmişti . Ç ; ü ; nkü ; , partiye arkadaşlarıyla gelen Uzan , Cem Hakko ' nun eski eşi Bettina Machler ile yakınlaşmış ve ikili gece boyunca bol bol dans etmişti . Bettina Machler , 20 Haziran ' da Tü ; rkiye ' ye dö ; nerek tatilini sonlandırmıştı . Ancak ç ; iftin , o partide başlayan yakınlaşmasının ertesi gü ; n , Uzan ' ın Saint Tropez ' deki evinde verdiği yemekte de devam ettiği anlaşıldı . İkilinin bu yemek sırasında ç ; ekilen samimi fotoğrafları ortaya ç ; ıktı . 17 Haziran ' da ç ; ekilen bu fotoğrafta Cem Uzan ile Bettina Machler ' in sarmaş dolaş olduğu gö ; rü ; lü ; yor .

TELEFONLA GÖ ; RÜ ; ŞÜ ; YORLAR
Cem Uzan ile şimdilik sadece telefonda gö ; rü ; şen Bettina Machler ' in bu beraberliğini gö ; zlerden uzak yaşamak istediği konuşuluyor . Machler ' in ç ; ok mutlu olduğunu , bu ilişkinin kesinlikle macera ilişkisi olmadığını ve birlikteliklerini en iyi şekilde noktalamak istediklerini sö ; ylediği belirtiliyor . Cem Uzan ile aşk yaşamaya başlayan Bettina Machler , Vakko ' nun patronu Cem Hakko ile 23 yıl evli kalmış ve 18 Ekim 2006 ' da boşanmıştı . Pia , Katia ve Can adında 3 ç ; ocuğu bulunan ç ; ift mal paylaşımı yapmış , Machler , Cem Hakko ' dan 16 milyon lira almıştı . Bu rakam en yü ; ksek boşanma bedeli olarak Tü ; rkiye tarihine geç ; mişti . Cem Uzan ile Alara Uzan ' ın boşanma davası ise İstanbul ' da gö ; rü ; lecek . Alara Uzan ' ın sosyal paylaşım sitesi facebook ' ta da soyadını Alara Koç ; ibey olarak değiştirmesi dikkat ç ; ekiyor .

Eski eşi iddialara gü ; lmü ; ştü ;
Cem Uzan ile evliliğinden iki ç ; ocuğu bulunan Alara Uzan , geç ; tiğimiz gü ; nlerde Nişantaşı ' nda gö ; rü ; ntü ; lenmiş ve Cem Uzan ve Bettina Machler ' in yakınlaşması sorulduğunda ; ' Bö ; yle bir şeyden haberim yok . Gü ; ldü ; rdü ; nü ; z beni . . ' diyerek konuyu geç ; iştirmişti . Cem Uzan , 15 Nisan 2010 ' da , ' suç ; işlemek amacıyla ö ; rgü ; t kurmak ve yö ; netmek ' , ' resmi belgede sahtecilik ' , ' nitelikli dolandırıcılık ' suç ; larından 23 yıl hapis ile 33 bin TL para cezasına ç ; arptırılmıştı .

Gecce