Okan Bayülgen hangi gazeteciye 'yavşak' dedi?

Okan Bayülgen, canlı yayında yaptığı hakaretlere bir yenisini ekledi. Bayülgen bir gazeteci için 'yavşak' dedi...

Geçen ay Acun Ilıcalı'ya 'lümpen' diyen Okan Bayülgen, bu kez de canlı yayında bir köşe yazarı için 'yavşak' sıfatını kullandı. İşte Bayülgen'in "Paraya ve arabaya taptığını" söylediği o yazar...

Okan Bayülgen, canlı yayında yaptığı hakaretlere bir yenisini ekledi. Geçen ay Acun Ilıcalı'ya 'lümpen' diyen, araba almanın salaklık olduğunu söyleyen Bayülgen, önceki gece de Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu'na "Yavşak" diyerek saldırdı.

"Benim üç motorumun parası bir araba yapmaz" açıklamasını eleştiren Semercioğlu, geçen günkü yazısında Bayülgen'in motorlarının fiyatını yazmıştı. Bayülgen motorcuları konuk ettiği programında konuyu buraya getirerek şunları söyledi;

"O sanıyor ki kendi yavşakça yazıları yüzünden benim sinirim bozuluyor... Hayır hiç bozulmuyor, takmıyorum ama bu sırf bu motor meselesinde..."

"Mesela araba almak salaklık, motor değil... Çok medeni bir alet dediğim için bir hesap-kitap yapmış. Bir motor hesabı yapmış, halbuki tamamen yanlış..."

"Çünkü bunlar, bu tip herifler, böyle yazan adamlar arabaya ve paraya tapıyorlar ve o arabaları olanlara tapıyorlar. O yüzden, Türkiye'deki zenginlik göstergesi araba olduğu için, o arabaya taptığı için motoru küçük görüyor."

Mynet