Sadettin Saran Hülya Avşar'la ilişkisi hakkında konuştu

İşadamı Sadettin Saran, ilk kez Hülya Avşar'la ilişkisi hakkında konuştu: “Hülya ile aramızdaki tılsımın bozulmasını istemem.

Son dönemde sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettiren işadamı Sadettin Saran, kızı ve yeğenleriyle İzmir-Çeşme'de 7800 adlı otelde tatilin keyfini çıkarıyor. Fit görünümüyle dikkat çeken ve üçgen vüvut hatlarıyla bakışları toplayan Saran, “Fiziğimi kicboks ve halter çalışarak koruyorum. Son aylarda iş temposundan dolayı spor yapamadım. Vücut bunu hemen belli etmez ama ben hissediyorum. O yüzden en kısa zamanda tekrar spora başlayacağım” dedi. Yoğun iş temposundan kurtulup iki günlüğüne geldiği Çeşme'de dinlenen Saran, önümüzdeki günlerde iş ve spor alanında atılımlar yapacağını belirtti. Yeni bir kicboks okulu açtığını söyleyen işadamı, özel hayatıyla ilgili de ilk kez konuştu. Hülya Avşar'ın yurtdışında olduğu için kendilerine eşlik edemediğini söyleyen Saran, “İlişkimiz hakkında konuşmak çok anlamlı gelmiyor. Zaten her şey ortada. Aramızdaki tılsımın bozulmasını istemem” eddi.

Hamile değilim
Sevgilisi Sadettin Saran, Çeşme'de tatil yaparken Hülya Avşar, kızı Zehra'yı yaz dönemi okulu için İsviçre'ye götürdü. Avşar, son dönemde çıkan hamilelik söylentileri için de “hayır” yanıtını verdi.

Gecce