Ayda Aksel'i rol arkadaşları yalnız bırakmadı

Eşinin ölümüyle şok yaşayan usta oyuncu Ayda Aksel'i rol arkadaşları Beren Saat, Belçim Erdoğan ve Tuba Büyüküstün teselli etmeye çalıştı..

“Gönülçelen” dizisinde Cansel Elçin'in annesini canlandıran usta oyuncu Ayda Aksel'in önceki gece kalp krizi sonucu yaşamını yitiren elektrik mühendisi eşi Atilla Akıncıoğlu dün son yolculuğuna uğurlandı.
50 yaşındaki eşinin ani ölümü üzerine yıkılan Aksel'i en acı gününde rol arkadaşları yalnız bırakmadı.
Eşinin vefat haberini Ankara'da film setinde alan ve apar topar İstanbul'a dönen Aksel, Zincirlikuyu Camii'nde yapılan cenaze töreninde taziyeleri kabul etti. Sık sık gözyaşı döken Aksel'i “Gönülçelen” dizisindeki rol arkadaşları Tuba Büyüküstün ile Cansel Elçin, “Hatırla Sevgili” dizisinden rol arkadaşı Beren Saat, Belçim Erdoğan'ın yanı sıra Altan Erkekli, Nedim Saban, Mehmet Günsür, Cansel Elçin, Zafer Ergin, Can Gürzap sarılarak teselli etmeye çalıştı.

Birbirlerinden kaçtılar
Duygu selinin yaşandığı törende özellikle Belçim Erdoğan gözyaşlarını tutmakta güçlük çekti.
Aksel'in 15 yıllık eşi Atilla Akıncıoğlu ile birkaç gün önce çekim için Ankara'ya giderken havalimanında son kez kahve içtikleri öğrenildi. Cenaze töreninde magazin basınında da yer alan ilişkileri yüzünden uzun süredir konuşmayan Tuba Büyüküstün ile Beren Saat'in göz göze ve yanyana gelmemek için büyük çaba sarf ettikleri görüldü.
Aksel'e uzun uzun sarılan Beren Saat'in bütün vücudunun alerjiden kabarmış olması dikkat çekti.

Gecce