Ajda Pekkan sahnede büyüledi

Dün akşam Kuruçeşme Arena'da hayranlarıyla buluşan Süperstar sahnede büyüledi...

Süperstar Ajda Pekkan Kuruçeşme Arena'da verdiği konserde şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyledi. 9 Temmuz'da yağmur nedeniyle ertelenen konser yeniden yapıldı ve Ajda Pekkan sahnede devleşti.

Gecede Pekkan aynı zamanda çiçeği burnunda yeni albümünün de şarkılarını ilk defa seslendirdi. BKM'nin düzenlediği konserde ünlü sanatçı sahne şovuyla herkesi coşturdu. Sahneden hayranlarına konuşmalar yapan Pekkan, "Konserimiz bir haftadan fazla süre ertelendi. Bugün de yağmur vardı İstanbul'da. Bütün gün 'Allah'ım yağmasın da ertelenmesin konser' diyerek dua ettim. Eğer yağsaydı eşek şansı var bende diyecektim" şeklinde konuştu.

Pekkan'ı hayranlarının yanısıra "Sevgili dostum, arkadaşım" dediği Seda Sayan da yalnız bırakmadı. Sayan, Pekkan'a bir çiçek yollayarak jest yaptı. Sezen Aksu'nun kendisine "Uçurum Leyla" lakabını taktığını belirterek, sahneden Aksu'ya sevgilerini yolladı...

Pekkan'ın şovu şarkılarıyla bitmedi. Süperstar sahneye striptiz çubuğu koydurdu ve striptiz hareketleri yaptı. Bu arada kendisine genç bir dansçı da eşlik etti. Bu şov izleyiciden büyük bir alkış aldı. Konser sonunda Pekkan, Sezen Aksu ile sevdikleri Türk Sanat Müziği eserlerini de seslendirdi. Konserde Pekkan'a bir de Enbe Orkestrası ile Behzat Gerçeker eşlik etti. Pekkan ve Gerçeker bir de düet yaptı. Düet, büyük alkış aldı.

Süperstar'ın kostüm değiştirdiği anlarda sahne boş kalmadı. Sanatçının dans ekibi birbirinden güzel danslarıyla seyircileri yalnız bırakmadı.

Mynet