Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni reklam filmi!

Ezel bitti, kadronun çoğu tatile çıktı. Kenan İmirzalıoğlu ise İstanbul'da çalışmaya devam ediyor. Oyuncu, Taksim'deki reklam çekimi sırasında Arap tursitlerin ilgi odağı oldu.

  Ezel dizisi ç ; ok konuşulan bir sezon finaliyle bitti , oyuncuların ç ; oğu tatile ç ; ıktı . Kenan İmirzalıoğlu ise hâ ; lâ ; İstanbul ' da .

Ulaştırma Bakanlığı ' nın trafik suç ; larını ö ; nlemek amacıyla hazırlattığı reklam filmi iç ; in ö ; nceki gü ; n Taksim ' de kamera karşısına geç ; en oyuncu , Arap turistleri adeta mest etti .

Arap kadınlar hayranı oldukları İmirzalıoğlu ' nun fotoğraflarını ç ; ekmek iç ; in birbirleriyle yarıştılar . Kenan İmirzalıoğlu bir otelin balkonunda yapılan ç ; ekimlerde , yö ; netmen Ezel Akay ' ın kamerasına trafik mesajları verdi . İmirzalıoğlu ' nun Ezel dizisindeki rol arkadaşı Cansu Dere ise alkollü ; araç ; kullanmaktan 6 aylığına ehliyeti kaptırmıştı .

İmirzalıoğlu ise tam tersi bir gö ; rü ; ntü ; sergileyip , gö ; nü ; llü ; olarak trafik reklamlarında oynadı .

Ç ; ekimler sırasında ayakü ; stü ; soruları yanıtlayan İmirzalıoğlu , tatile ç ; ıkmaya hazırlandığını ve Gü ; ney ' e ineceğini dile getirdi . &ldquo ; Bazı işlerimiz , bir takım sorumluluklarımız vardı . Onun iç ; in ç ; ekimler yapıyoruz . Trafik konusunda sorumluluğumuzu yerine getirip dinlenmek ü ; zere tatile ç ; ıkacağım&rdquo ; diyen İmirzalıoğlu , Ezel dizisiyle ilgili olarak da iddialı konuştu .

&ldquo ; Ö ; nü ; mü ; zdeki sezon daha da gü ; zel bir bir dizi izleteceğiz&rdquo ; diyen oyuncu , Ramiz Dayı ' nın baş dü ; şmanı Kenan Birkan rolü ; nde kimin oynayacağı konusunda &ldquo ; Ortaya ç ; ıkmadı . Henü ; z o karakteri kimin canlandıracağı belli değil . Ben de ç ; ok merak ediyorum kimin oynayacağını&rdquo ; diye konuştu .

Gecce