Hollywood yıldızları İstanbul'da!

'New York'ta Beş Minare' isimli filmde rol alan Danny Glover ve Gina Gershon, Engin Altan Düzyatan ve Özge Özpirinçci'yle Boğaz'da rakı-balık keyfi yaptı. İkili sempatikliği ile dikkat çekti..

  Mahsun Kırmızıgü ; l ' ü ; n hem oynadığı hem de yö ; nettiği ' New York ' ta Beş Minare ' isimli filminde rol alan Danny Glover ve Gina Gershon , İstanbul ' a geldi .

YEMEKLERİNİZİ SEVİYORUM!
Dü ; nyaca ü ; nlü ; ikili , filmdeki rol arkadaşları Engin Altan Dü ; zyatan ve sevgilisi Ö ; zge Ö ; zpirinç ; ci ile Rumeli Hisarı ' nda rakı-balık keyfi yaptı . Ç ; ıkışta gazetecilere poz veren sempatik oyuncuların , ö ; zellikle Boğaz ' a karşı balık yemek istedikleri ö ; ğrenildi . Tü ; rkiye ' yi ve yemeklerini ç ; ok beğendiğini sö ; yleyen Glover ve Gershon , levrek marine , kavun , beyaz peynir ve patlıcan salatası , ara sıcaklarda ise ahtapot ızgara ve kalamar tava yedi . Mahsun Kırmızıgü ; l ve Haluk Bilginer ç ; ekimde oldukları iç ; in yemeğe katılamadı . Glover ' ın ayrılırken Ö ; zge Ö ; zpirinç ; ci ' ye Tü ; rkç ; e olarak ' Yarın seni arayacağım , gö ; rü ; şelim ' demesi herkesi gü ; ldü ; rdü ; .

Gecce