Beyaz Tanem'in peşinde dünyayı dolaşacak

Beyaz sevgilisinin ailesi ile tanışmak uğruna 35.213 km yol katedecek

Ünlü şovmen Beyaz, sevgilisi Tanem’in peşinden çok yol kat edecek! Beyaz, bavulunu topladı ve sevgilisinin ailesi ile tanışmak için Bodrum’dan Miami’ye, San Francisco’dan Las Vegas’a kadar 35.213 km yol kat etmeye hazırlanıyor.

CANLI YAYINDA İTİRAF


Beyaz ile Tanem’in aşk yaşadığı haberi ilk kez HT Magazin’de yayınlandı. Bu haberin yayınlanmasından sonra meraklı bir izleyici Beyaz Show’a bağlanıp Beyaz’a “Tanem Hanım ile birlikte olduğunuz doğru mu?” sorusunu sordu. Beyaz da “Evet” cevabını verdi. Birkaç gün sonra gazetecilere yakalanan Beyaz, bu kez kaçmayıp sevgilisiyle objektiflere poz verdi. Birbirlerine çok yakıştırılan çiftin ilişkileri evliliğe doğru gidiyor.

BEYAZ KAÇ KM GİDECEK?

İstanbul-Datça 1043 km
İstanbul-Bodrum 791 km
İstanbul- Miami 9833 km
İstanbul- San Francisco 11798 km
İstanbul- Las Vegas 11748 km
İstanbul- Cape Town 8251 km (Dünya Kupası için gitmişti)

Acun Ilıcalı’nın tanıştırdığı Beyaz ile Tanem Sivar, büyük bir aşk yaşıyor. Aşkları o kadar ciddi ki, uzun süredir annesinin evlendirmek istediği ünlü şovmen belki de Tanem ile nikâh masasına oturacak. Çift her ne kadar “Şimdilik ufukta evlilik yok” dese de Beyaz sevgilisinin ailesi ile tanışmak için can atıyor. Tanem’in dağınık bir ailesi var . Onlar da Beyaz ile tanışmak için can atıyor. Tanem’in annesi Datça’da, anneannesi Bodrum’da, babası Miami’de, dayısı Las Vegas’ta, kız kardeşi ise San Francisco’da yaşıyor. Beyaz, Tanem’in peşine takılırsa neredeyse Acun’dan daha fazla gezmiş olacak. Yeni yayın dönemine kadar dünya turuna çıkacak olan Beyaz, gittiği yerlerde kısa süreli tatil de yapacak.

DÜNYA TURU


Ünlü şovmen bu uğurda neredeyse dünyayı gezecek. Beyaz, önce Tanem’in annesi ile tanışmak için 791 km yol kat edip Datça’ya gidecek. Ardından Tanem’in canı kadar sevdiği kız kardeşini görmeye San Francisco’ya uçacak. Beyaz’ın yolculuğu bununla sınırlı değil tabii ki. Anneannesiyle tanışmak için 791 km Datça’ya, dayısı ile bir araya gelmek için 11748 km yol yapıp Las Vegas’a gidecek. Tabii en önemli görüşme Miami’de Tanem’in babasıyla Beyaz’ın bir araya geleceği görüşme... Beyaz, bu önemli an için de tam 9833 km yol kat edecek.

NASIL TANIŞMIŞLARDI?

Bu zamana kadar ilişkisini hep gizli yaşamayı tercih eden Beyaz, Tanem Sivar ile olan birlikteliğinde bu kuralı yıktı. Beyaz, Tanem’i ilk kez, çalıştığı Yetenek Sizsiniz adlı yarışma programında gördü. Ayağı kırılan Hülya Avşar’ın yerine konuk jüri üyesi olarak programa katılan Beyaz, Tanem’i görür görmez âşık oldu. Tanem de yakışıklı şovmenin ilgisine kayıtsız kalmayınca çok konuşulan bu ilişki başlamış oldu.

Habertürk