Şebnem Bozoklu ve Hülya Aydın'dan sert açıklamalar

Ekrana veda eden “Canım Ailem” dizisinin Meliha'sı Şebnem Bozoklu ile ünlü sunucu Hülya Aydın'ın Bodrum'da yüzerken uzaktan çekilen samimi kareleriyle ilgili yapılan yorumlar iki ünlü ismi sinirlendirdi.

Bozoklu, denizdeki sohbetlerinin farklı yöne çekilmesini “Şimdi gazete okudum. Gülmekten başka çarem yok... Bir daha birinin kulağına bir şey söylersem iki olsun!” yorumunu yaptı.

Şebnem Bozoklu, Ayşe Özyılmazel'e de şu açıklamaları yaptı:


SAKIN AĞLAMA ŞEBNEM


"İki ay sonra evleniyorum, böyle vicdansızlık olur mu? Çok üzgünüm" diyordu. Yine ve yine haklı! İşte gördüğünüz gibi bir fotoğrafla bir insanın gününü, gecesini mahvetmek, bir insanın tatilini burnundan getirmek mümkün. Magazincilik bu mu şimdi? Bu gurur duyulacak, altına imza attığında kasım kasım dolaşılacak bir haber mi şimdi? Ben kendi gazetemle gurur duydum; bu fotoğrafları basmadıkları için, vicdanlarını ve insanlıklarını geride bırakmadıkları için. Şebnem'e de şu cümleleri söylemek istiyorum; sakın odalara kapanma, sakın ağlama Şebnem. Seni bilen biliyor. Hepsinden önemlisi sen kendini biliyorsun. Bu böyle bir dünya, bu kadar çığırından çıkabilecek bir meslek, şöhret bedelsiz olmuyor maalesef.

ÖTESİ YALAN DOLAN...

Gez Şebnem, eğlen, arkadaşlarınla yüz, hatta daha da samimi yüz, kahkahalar at! Kimsenin tatilini mahvetmesine, senin o güzel gözlerinden gözyaşları akıtmasına izin verme. Daha neler neler gelecek başına. Sen istesen de istemesen de... Hakkımda çıkan haberlere gözyaşlarımdan seller oluşturdum ben. Elime ne geçti? Anti-depresanlardan ve psikiyatrist faturalarından başka? Hiç! Seni seven bir avuç dostun ve ailen dışında kimsenin umurunda değilsin unutma. Onlar ne yaparsa yapsın, insanlar hakkında ne konuşursa konuşsun sen kendini kendinde sakla. Senden sonrası yalan çünkü... Ve bir hayatımız var, gençliğimiz sayılı günlerden ibaret... O yüzden bizim isteklerimizden, bizim canımızın çektiklerinden, bizim mutluluğumuzdan ötesi yalan-dolan hatta ziyan.

Hülya Aydın'ın açıklamaları:

Aydın ise küplere bindi ve “Şebnem'le biz o kadar iyi dostuz ki, denizde yüzerken sohbet ederken çekilen fotoğraflarla ilgili yorumlar bizi çok üzdü. Ayıptır yani! O nişanlı, benim erkek arkadaşım var. Ailelerimiz var. Sinirlerim çok bozuldu. 12 senelik canlı yayıncıyım. Bugüne dek beni hiç o şekilde gördünüz mü? Ağzım açıkta kaldı” diye konuştu.

Gecce