Nil'in düğünü yıldızlar belirledi

Nil nehri kıyısında 10 yıllık sevgilisi Serdar Erener'le evlenen Nil Karaibrahimgil'in nikah yerine isminden dolayı karar verdiği sanılıyordu.Oysa düğün yeri ve saatine astroloğu karar vermiş.

Nil Karaibrahimgil'in sadece nikah yerine değil, günü ve saatine de astroloğunun önerisiyle karar verdiği ortaya çıktı. Hayatındaki önemli kararların gününü Volkan isimli arkadaşına danışarak verdiğini belirten Karaibrahimgil, daha önce bir röportajında "Benim bir astrolog arkadaşım var, normalde astrologluk yapmıyor ama çok anlıyor bu işlerden. Ben de bir senedir içine çok girdim, eskiden hiç ilgilenmezdim. Kahvemi bile ters çevirmezdim hiç işim olmadı öyle şeylerle.

Fakat Volkan o kadar güzel anlattı ki aklıma yattı. Önemli günlerde ona soruyorum. 'Londra'ya gideyim mi?' gibi şeyler değil de albüm çıkışı, klip çıkışı, şarkının radyolara verilişi gibi zamanları soruyorum. Şirketim mesela bir tarih belirliyor, sonra ben Volkan'ı arayıp soruyorum o tarih iyi mi diye. "Yaa aslında o tarih.. Bilmiyorum ya, 27'si olsa?" diyor. Ben mesaj atıyorum artık söylemeye çekindiğim için "27'si olsa" diye konuşmuştu.

Mynet