İnternetin yeni fenomeni: Şahan K!

Şahan Gökbakar ile Berrak Tüzünataç'ın balkonda öpüşürken görüntülenmeleri, ünlü sosyal paylaşım sitesi Twitter'da alay konusu oldu.

Berrak Tüzünataç ve Şahan Gökbakar'ın öpüşmesi için en ilginç yorumu bir bakın kim yaptı?
O isim Candaş Tolga Işık'tı. Şahan'a, yerli porno kralı Şahin K. benzetmesi yapan Işık'ın yorumu kısa ve öz oldu. ŞAHAN K.

Olayı kendi bakış açılarına göre yorumlayan isimler birbirinden ilginç twitter mesajlarına imza attı. İşte onlardan bazıları...


AYŞE ÖZYILMAZEL
Berrak'ı yanaklarından öperimmm, canım benim. Çok şükür Allah'ıma... Hiçbir olay bu kadar hızlı berrak'lık kazanmamıştı.

LEVENT TÜLEK
Allah insana Şahan şansı versin...

SELİM CİPRUT
Şahan önüne geleni öpüyorsa n'apalım? Bizler de sıramızı bekleriz.

MERVE ÇETİN
Berrak'ın şahane balkonu.

BURAK GÖRAL
İvedik, ahtopot Paul gibi sarılmış Berrak'a... Bizim memlekette nedense ünlüler hep başka ünlülerle sevişmek istiyorlar... Hindistan'daki kast sistemi gibi bir şey bu.

CANDAŞ TOLGA IŞIK
Şahan K

CEM CEMİNAY
Teknede Ayşe, balkonda Berrak, Recep İvedik'in gişe başarısının bonusları. Yumul Şahan Yumul:)

YASEMİN ŞEFİK
Şahan kiminle evlenecek; a) Zeyno Gönenç b) Deniz Seki c) Cansu Dere d) Deniz Akkaya e) Okan Bayülgen

CÜNEYT ÖZDEMİR
Belki Berrak gazete getirmiş sabahleyin ve Şahan teşekkür için öpüyor. Tersine inanabiliyorsak buna neden inanmayalım. Deniyoruz, hadi...

NEDİM SABAN
Bence Şahan'ın parasını, yeteneğini ve sevgililerini kıskanıyorlar. Bu memlekette başarılı insan sevilmiyor çünkü... 'Recep İvedik'in bir başyapıt olmadığı kesin, ama milyonlarca kişi izliyor. Bırakınız öpüşsün. Ancak tabii ki Şahan'ı bir sosyal sorumluluk projesinde görmek isterim.

Medya Faresi