Ramiz Dayı'dan kaşık havası

Tuncel Kurtiz, bugün ekrana gelecek programı için Meltem Cumbul'u Kaz Dağları'nda ağırladı. İki ünlü türküler söyleyip, çarşı-pazar dolaştı

  Tuncel Kurtiz ' in NTV Yeşil Ekran ' da yayınlanan ' Tuncel ve Dostları ' programının bu haftaki konuğu , Meltem Cumbul oldu . İki ü ; nlü ; , bugü ; n saat 21 . 00 ' de ekrana gelecek program iç ; in ; yö ; re pazarı gezip kö ; y kahvesinde ç ; ay iç ; ti .

' O YAR GELİR ' DEDİ

Kurtiz ; traktö ; r ile kö ; y meydanına gelen Meltem Cumbul ' u ' O Yar Gelir ' tü ; rkü ; sü ; ile karşıladı . Usta oyuncu ; organik ü ; rü ; nler satan dü ; kkanları gezerken de Kaz Dağları ' nın kansere fayda sağlayan şifalı bitkilerinin hikayelerini anlattı . Aynı dü ; kkanda satılan tahta kaşıkları ellerine alan Kurtiz ve Cumbul , ' Konyalı ' tü ; rkü ; sü ; eşliğinde kaşık ç ; alarak karşılıklı oynadı .

KABAK Ç ; İÇ ; EĞİ ARADI

İki ü ; nlü ; daha sonra Edremit ' e ö ; zgü ; kabak ç ; iç ; ekli bö ; rek yapmak iç ; in taze kabak ç ; iç ; eği arayışına girdi . Gü ; nbatımında ise en sevdikleri sinemacılar , filmler ve mü ; zikler konuşuldu . Meltem Cumbul , konuk olduğu Kurtiz ' e ' Ayrılık Ateşten Bir Ok ' tü ; rkü ; sü ; ile veda etti .

İÇ ; İNDEKİ Ç ; OCUĞU Ç ; IKARDI


Tuncel Kurtiz ' in ' Şeyh Bedrettin Destanı ' nı sergilediği sahneye ç ; ıkan ikili ; ö ; zel bir oyunculuk ç ; alışması yaptı . Meltem Cumbul , oyuncu eğitmenlerinin de kullandığı Jung ' un psikoterapi tekniği ile 75 yaşındaki Kurtiz ' in ' iç ; indeki ç ; ocuğu ' ortaya ç ; ıkardı .

Kral Magazin