İbrahim Tatlıses'ten kürtçe reklam

Kuzey Irak'ta konut projesine giren İbrahim Tatlıses'in bu konuda çektiği Kürtçe reklam filmi, bölgedeki Kürt kanallarında sürekli dönmeye başladı.

  Bir sü ; re ö ; nce Kuzey Irak ' a ' Cennet Bahç ; esi ' isimli konut projesinin reklamı iç ; in giden Tatlıses , bu projenin ortağı oldu . İstanbul ' da yaptığı basın toplantısında , Ortağım Sayın Rü ; ştü ; Said da halkın bana olan sevgisini de gö ; z ö ; nü ; ne alarak , benim bu projede yer almam gerektiğini sö ; yleyince , ortak olmaya karar verdik derken , bu projenin yü ; zde 50 ortağı olduğunu aç ; ıklamıştı . 18 yıldan bu yana inşaat sektö ; rü ; iç ; inde bulunduğunu ve bu nedenle Kuzey Irak ' taki 1 milyar dolarlık projeye ortak olduğunu belirten Tatlıses ve Sü ; leymaniye , Kifri , Erbil , Sü ; lyemaniye Merkez ile Sü ; leymaniye Şehrezor ' da toplam 70 bin konut yapacaklarını bildirdi .

Kü ; rt kanallarında sık yayınlanan reklam filminde de rol alarak Kü ; rtç ; e konuşan İbrahim Tatlıses , artık villa dö ; neminin kapandığını daha modern konut dö ; nemi başladığını anlatırken , fon mü ; ziği olarak Tü ; rkiye ve Kuzey Irak ' ta sevilen ' Şemmame ' isimli şarkısı kullanıldı .

Kral Magazin