Banu Zorlu: 'Bihter'i oynamak isterdim'

şarkıcı Banu Zorlu özel açıklamalarda bulundu...

  Şu sıralar magazin dü ; nyasında pek ismini duymadığımız birisi o . . . Kendini işine ve ç ; evresindekilere faydalı olmaya adamış bir kişi olarak ç ; ıkıyor karşımıza . . Sanatç ; ı bir aileden gelen Banu Zorlu hem sanatını icra ediyor hemde geleceğin sanatç ; ılarına yeteneklerini değerlendirme fırsatı sunuyor . . . Gerek kendiyle ilgili gerekse gü ; ndemdeki konularla ilgili konuşan Banu Zorlu Mynet ' e samimi aç ; ıklamalarda bulundu . . .

- Tü ; rkiye gü ; nlerdir Aşk-ı Memnu ' nun finalini . . konuşuyor . . Siz takip ediyor muydunuz , finali izlediniz mi?


- Evet takip ediyorum , bir tek izlediğim dizi o yani . Hatta ö ; yle bir şey oluyor ki perşembe gü ; nlerine konser koymuyordum , ek organizasyon olduğunda iptal ediyordum . Ekibiyle , senaryosuyla ç ; ok başarılı bir diziydi . Ö ; nemli mesajlar verdi Aşk-ı Memnu Tü ; rk toplumuna . Ç ; arpık ve yasak ilişkilerin ç ; ok ağır sonuç ; ları olduğunu anlattı . Evleneceğiniz insanla yaş farkının olmaması gerektiğini gö ; sterdi . . Ç ; ü ; nkü ; ne olursa olsun kadının gö ; nlü ; kendi yaşıtına kayıyor .

-Peki sizce finalde kim kazandı?

Bence kimse kazanamadı tersine herkes malesef kaybetti . Ama Bihter ' in yaptığı onurlu davranıştı . Kızlar bu tarz erkeklere bakmamalı burda kızlara da mesaj var zaten . Ç ; apkınlık farklı birşey dizideki Bihter karakteri hastalık derecesinde bişeydi . Bü ; tü ; n kadınlarla ç ; ıkmayı marifet bilen erkekler var Bihter ' e o tayfadandı . Ben bu tarz erkelere bakmam , ö ; zel hayatımda ç ; ok dikkat ederim buna .

-Siz bu dizide oynasaydınız hangi rolü ; isterdiniz?

Bihter ' i oynamak isterdim , sonu kö ; tü ; bitiyor ama etkili ve zor bir rol . Rol roldü ; r ama . . .

- Son dö ; nemlerde sizi ortalıkta pek gö ; rmü ; yoruz ama ç ; ıkış parç ; ası olmayan bir klip ç ; ektiniz , ç ; ıkış parç ; ası mı arıyorsunuz albü ; m iç ; in?

Evet ç ; ıkış parç ; ası arıyorum hala . Zaten pek gezen biri de değilim . . Genellikle işimle ve cemiyetle ilgiliyim . Nazan Ö ; ncel dahil birç ; ok sanatç ; ı arkadaşıma mü ; racat ettim . Nazan hanımdan ve diğer sanatç ; ı arkadaşlardan haber bekliyorum . Zaten Nazan Ö ; ncel ' in parç ; asıyla ç ; ıkış yapmıştım Gü ; lü ; m Diye Diye ' yle ve altın kelebek almıştım o yıl . . Acele etmiyorum ö ; nü ; mü ; zdeki yaz konserlerini geç ; irmek iç ; in kendimce beğendiim iki parç ; ayı seslendirdim ama ' yalancısın ' şarkısı ç ; ok beğeniliyor . 2 ' inci klibim de kısa sü ; rede hazır olacak ve yine ilk olarak Mynet aracılığıyla piyasaya ç ; ıkacak . Albü ; mü ; n ç ; ıkış parç ; ası iç ; in bekliyorum ç ; ü ; nkü ; benim prensiplerim var ve onları aşmak istemiyorum oyü ; zden de bana yakışıcak bir ç ; ıkış parç ; ası olsun istiyorum .

- Sanatç ; ı bir aileden geliyorsunuz bale okulu bu yö ; nü ; nü ; zden geliyor galiba?

Ü ; niversite yıllarında opera hocamın tavsiyesiyle bu bale okulunu aç ; tım . Bu alanda yeteneği olan kendini geliştirmek isteyen yetenekli insanları kazanmak amacıyla bu işe kalkıştım . Sadece bale okulu olarak hizmet vermiyor burası . . Gelecek yıl konservatuar bö ; lü ; mü ; mü ; zü ; de aç ; ıyoruz . Herkes konservatuara giremiye biliyor kontejan ç ; ok az o yü ; zden de alternatif olarak insanlar burayı dü ; şü ; nebilir . Sadece bale değil yani tiyatro , piyano vs aklınıza gelecek her alanda hizmet veriyoruz .

- Konser ve sahne alacak mekanları seç ; iyor musunuz? Belli kriterleriniz var mı?

Tabiki de seç ; iyorum her yerde ç ; ıkmıyorum . . . Halk konserlerini hiç ; ayırmam hepsine giderim . Artık gece kulü ; bü ; de kalmadı zaten . . Sadece Gü ; nay ' da ç ; ıkıyorum . . Barlarda felan ç ; alışmıyorum artık yeteri kadar ç ; alıştım zaten . . .

- Gece dü ; nyasından bir sü ; redir uzaksınız ya da biz gö ; rmü ; yoruz . . . Erkek arkadaşınız var mı?


Erkek arkadaşım yok . . . istesem her gü ; n biriyle ç ; ıkarım ama bunu yapmıyorum . . Yıldırım aşkı bekliyorum ve yıldırım evliliği olmalı o an ü ; zerimdeki kıyafetimle evlenmeliyim . .

-Evlenmek istiyor musunuz? Evini 24 saat programa aç ; anlar var Kim Kardashian gibi Demet Akalın da evini 24 saat boyunca takip ettircek . . Siz yatak kodanıza kamera sokulmasına karşı mısınız?

Evlilik kısmet . . . Olurda evlenirsem ikinci kez olucak . . İlk evliliğimde ç ; ok korkuyordum ve saç ; ma geliyodu ç ; ü ; nkü ; kö ; tü ; bir deneyimden sonra istermiyorsunuz . . . Kısmet ç ; ok kısa sü ; rdü ; ondan sonrada meşhur oldum zaten ki sanatç ; ılar zaten ç ; ok evlenip ayrılıyorlar . . Program konusuna gelirsek asla yapmam yatak odamı bırak kahvaltı soframa bile giremez . . . Ama herkese saygı duyuyorum yapabilirler ama tarz meselesi ben yapamam . . .

-Albü ; m ç ; ıkarmak artık ç ; ok para gerektiriyor . . Gü ; nü ; mü ; z Tü ; rkiye ' sinde bu masrafınızı karşılarken zorlanıyor musunuz? Albü ; m mü ; ç ; ıkarmak daha iyi , 3 - 4 şarkılık singellar mı?

İlk albü ; mü ; ç ; ıkardığımda da sö ; ylemiştim tek singel yapılsın diye tepki gö ; rmü ; ştü ; ama şimdi dediğime gelindi . . . Zaten albü ; mler satılmıyor . . Adam akıllı bir albü ; m nerden bakarsanız 250 bin dolar . . Bu da nerden bakarsan iyi bir ev parası . . Şu anda zaten yatırımcılar , plak şirketleri yok eskisii gibi . . . Herkes kendi parasıyla iş yapmak zorunda artık . .

Banu Zorlu son olarak sosyal paylaşım sitelerinde kendi adına sahte ü ; yelerin bulunduğunu dikkat ç ; ekti . . .


Mynet