Zeynep Beşerler:' Kenan'dan sonra kolum kanadım kırıldı'

Zeynep Beşerler ve Kenan İmirzalıoğlu'nun ayrılıkları hakkında birçok şey yazılıp çizildi; “Ayrılığın sebebi Cansu Dere”, “Kenan evlenmek istemeyince ayrıldılar” dendi. Bu konuda ser verip sır vermeyen Zeynep Beşerler sonunda konuştu...

 
&ldquo ; Aşk ve Ceza&rdquo ; nın ç ; ekimleri nasıl gidiyor?

- Ç ; ok gü ; zel . 23 ' ü ; ncü ; bö ; lü ; m sezon finali olacak . Sonrasında Nadya , İtalya ' ya gidiyor .

Ne yapacak Nadya İtalya ' da?

- Bir şey yapmayacak , ç ; ü ; nkü ; diziden ç ; ıkıyor!

Aaa! Neden?

- Hikaye onu gerektiriyordu . Artık Savaş ' a olan aşkını da itiraf ettikten sonra orada durması garip olurdu .

Zeynep Beşerler ne yapacak peki Nadya İtalya ' ya gidince?

- Zeynep yeni projelerle tekrar geri dö ; necek .

Var mı bir şeyler?

- Evet , şu anda gö ; rü ; şmeler devam ediyor . İki-ü ; ç ; haftaya kadar netleşmiş olur diye tahmin ediyorum . Bu arada yazın belki bir sinema filmi olur . şu an gö ; rü ; şme aşamasındayız . O da yakında netleşir .

Nadya ' nın rolü ; nü ; n bittiğini ö ; ğrendiğinizde ne dü ; şü ; ndü ; nü ; z? &ldquo ; Eyvah ne olacak şimdi&rdquo ; dediniz mi? Ç ; ü ; nkü ; zaten uzun zaman ara vermiştiniz ekranlara . . .

- &ldquo ; Eyvah ne olacak&rdquo ; demedim . Tabii insan dü ; şü ; nü ; yor , &ldquo ; Ne yapmak lazım&rdquo ; diye . Ö ; yle uygun gö ; rü ; ldü ; demek ki! Ben de bu haberi geç ; aldım . Nadya devam edecek zannediyordum .

Umarım daha ö ; nceki gibi uzun bir ara vermezsiniz . . .

- Yok vermeyeceğim . Yine işler devam edecek , ç ; ü ; nkü ; ç ; alışmaya alıştım ben de . ıki sene bayağı dinlendim . Arayı daha sonra vereceğim .

DAHA DIŞLI , DAHA KOMİK , DAHA Ç ; ILGIN


Bir kredi kartı reklamında oynuyorsunuz . Bayağı pembe dizi oldu ç ; ekimler de . O iş nasıl gidiyor?

- Ç ; ok iyi . Mert Fırat ' la ü ; ç ; reklam ç ; ektik . Ç ; ekerken de ç ; ok eğlendik . Eski Tü ; rk filmi tadında bir şeyler yaptık . Devamı gelir mi gelmez mi bilmiyoruz , şu an iç ; in ö ; yle bir durum yok ama ç ; ok sevilerek izlenmiş .

Sunuculuk yapmayı dü ; şü ; ndü ; nü ; z mü ; hiç ; ?

- Ö ; nü ; mü ; zdeki sene onu da dü ; şü ; nü ; yorum . Bu arada bir tiyatro oyununda rol alacağım . Eylü ; l gibi onun provaları başlayacak . &ldquo ; Ö ; lü ; m&rdquo ; adında bir oyun . Ö ; lü ; mü ; n komedisi aslında . Ayrıca bir televizyon programı projesi var . Sanırım televizyona dö ; nü ; ş yapmanın da zamanı geldi . Ö ; zledim televizyonu . . .
Televizyon yazın ç ; ok riskli oluyor değil mi? Sadece yazlık diziler oluyor ekranda . Endişeleriniz var mı?

- Var tabii . Yeni bir işe başlarken insan endişe duyuyor , tutar mı tutmaz mı diye . Ama yapacak bir şey yok . Bu da bir ç ; eşit kumar ç ; ü ; nkü ; . ıyi zar gelirse devam ediyorsun , kö ; tü ; gelirse şansına kü ; sü ; p ö ; nü ; ne bakıyorsun .
Kendinizi bir komedi filminde dü ; şü ; nebiliyor musunuz?

- Benim de ç ; ok istediğim bir şey . Belli mi olur , belki bir sinema filminde gerç ; ekleşir .

Gü ; zel ve iyi kalpli karakterleri canlandırmaktan bıkmadınız mı?

- Zaten bundan sonraki rolü ; mü ; n şimdiye kadar oynadıklarımdan farklı olmasını istiyorum . Bu kadar sakin , kendi halinde bir kadını oynamaktan gerç ; ekten de sıkıldım . Daha dişli , daha komik , daha ç ; ılgın bir kadını oynayabilirim .

Ferhunde gibi bir karakteri oynar mısınız mesela?


- Oynarım tabii . Benim tipime bakıp , &ldquo ; Bundan ç ; ıkmaz&rdquo ; diyorlar ama ç ; ıkabilir . Gü ; zel kadın ayrı , kö ; tü ; kadın ayrı diye bir tip yok ki! Kimin iç ; inde ne kö ; tü ; lü ; k olduğunu bilemezsin ç ; ü ; nkü ; .

Sevdiği karakter ö ; ldü ; ğü ; nde cenaze namazı kılanlar var . Muhtemelen kö ; tü ; bir karaktere de etmediklerini bırakmıyorlardır . . .

- Kim bilir Deniz ' e ( Ç ; akır ) de neler yapıyorlardır! Tü ; rkiye ' de bö ; yle şeyler ç ; ok zor . Allah kolaylık versin .

Siz izleyicinin tepkisiyle başa ç ; ıkabilir misiniz?

- Bu zamana kadar nelerle başa ç ; ıktık , bununla da ç ; ıkarız . Hiç ; bir şey olmaz bana , her şeyle başa ç ; ıkarım .

BU KAFA OLDUĞU SÜ ; RECE BENDEN HİÇ ; BİR ŞEY OLMAZ

Uzun sü ; reli bir ilişki yaşadınız ve bitti . Hayatınızda yepyeni bir dö ; nem mi başladı?

- Biraz ö ; yle oldu . ışlere daha ağırlık verdim ve iş ü ; zerinden koşturmaya başladım .

Aşk , bir kadının mesleki anlamda ilerlemesine engel mi teşkil ediyor?

- Evet bir nevi engel . Ç ; ü ; nkü ; kadınlar genelde her şeylerini , sevdikleri adamın ö ; nü ; ne koyuyorlar . Buna iş de dahil . Bunu yapmayan kadınlar da var ama herhalde yü ; zde 80 ' imiz yapıyoruz .

Bundan sonraki ilişkinizde &ldquo ; Ö ; nce ben ve mesleğim&rdquo ; diyebilecek misiniz?

- Bu kafa olduğu sü ; rece hiç ; bir şey olmaz benden . ışimi ç ; ok severek yapıyorum ama &ldquo ; Ö ; nce ben ve mesleğim&rdquo ; demeyeceğime eminim .

O zaman siz şu meşhur geyşa ruhlu kadınlardansınız . . .

- Bunu ben sö ; ylemiş olmayayım , sen sö ; yledin! Bilmiyorum ö ; yle bir durum var mı ama var sanırım . Huyum kurusun anneme ç ; ekmişim!

Bu durumda siz hiç ; ç ; alışmayın . Evlenin , ç ; ocuk doğurun . . .

- O kadar da değil canım! Mutlaka iş yaparım ama bu işe girdiğin zaman sevdiğin insanlara zaman ayıramıyorsun . Onlara zaman ayırmak istiyorsan , bu işin ç ; ok daha ucunda , kenarında bir şey yapman gerekiyor . Evlenirsin , ç ; ocuğun olur , o ç ; ocukla ilgilenmek zorundasın . Ama bu işteysen biraz zor . Yapan anneler var , takdir ediyorum onları . Sanırım ben yapamam . Ç ; ocuğum olursa , dizide ç ; ok kü ; ç ; ü ; k bir karakter oynayabilirim . Haftanın sadece iki gü ; nü ; ç ; alışmak isterim . Diziyi bıraksam , televizyon programı yaparım . Ç ; alışmadan olmaz ç ; ü ; nkü ; . Ben bir kadının her zaman ç ; alışmasından yanayım .

Ç ; oluğa ç ; ocuğa da daha zaman var herhalde . . .

- Tabii canım . Yakın tarihte hiç ; ö ; yle bir niyetim yok .

BİR TON KÖ ; ŞE YAZARI AYRILMAMIZI , İSTİYORDU

Bu kadar uzun sü ; reli bir ilişkiden sonra insan kendini kolu kanadı kırılmış gibi hisseder mi?

- Hisseder . şundan dolayı hisseder ; bu kadar uzun sü ; reli ilişkide en yakın arkadaşın , artık her şeyin haline geliyor karşındaki insan . O yü ; zden en yakın arkadaşını kaybediyorsun . En başta zaten acı veren o oluyor . Hatta en bü ; yü ; k sırdaşını kaybediyorsun . Eşin dostun , arkadaşların , ailen olduğu iç ; in kısa zamanda onun yerini tamamlayabiliyorsun . Ama tabii ilk başta bu ç ; ok acı veriyor .

Hiç ; karşı karşıya geldiniz mi?

- Bir kez karşılaştık .

Hiç ; konuşmuyor musunuz?

- Hayır .

Ç ; ok şey yazıldı , ç ; izildi . Gerç ; ekten ayrılık sebebiniz ne?

- Sö ; ylenenlerin hiç ; biri ayrılık sebebimiz değildi . Artık bir şeyleri devam ettiremedik . Ayrı fikirlere sahip olduğumuz iç ; in de ortak noktayı bulamadık ve o yü ; zden ayrılmanın daha mantıklı olduğuna karar verdik . Bu kadar basit bir şey aslında .

Herkes evlenmenizi bekliyordu . . .

- Ben artık ç ; ok sıkıldım bu işten . Uzun bir sü ; re bizim iç ; in &ldquo ; Evlenecekler&rdquo ; dediler . Sonra &ldquo ; Ayrılacaklar&rdquo ; dediler ve ayrıldık . Herkesin ç ; ok mutlu olması gerekirken şimdi de &ldquo ; Barıştınız mı , ne zaman barışıyorsunuz&rdquo ; diye soruyorlar . Ben anlamadım ki ne istiyorlar hâ ; lâ ; ? Ayrılmamızı ne kadar ç ; ok istiyordu bir ton kö ; şe yazarı . Gü ; ya herkes her şeyi biliyordu . E tamam ayrıldık , derdiniz neydi ayırmaya ç ; alışıyordunuz? şimdi neden bö ; yle diyorsunuz? Artık hiç ; biri umurumda değil bunların .

AŞK ACISI EN HAFİFİ

Ayrılık acısını atlattınız mı gerç ; ekten?

- Atlatılmayacak bir durum değil . ınsanlar ne kadar bü ; yü ; k acılar , ö ; lü ; mler atlatıyor . Evlatlarını kaybediyorlar , yine de bir şekilde hayata devam ediyorlar . Yani bu ne ki , aşk acısı! En hafifi . Ç ; ok şü ; kü ; r hepimiz sağlıklıyız , Allah başka sıkıntı vermesin . Etrafta bu kadar olaylar olurken bunu atlatamazsan bü ; yü ; k zayıflık bence .

TEKRAR BİR ARAYA GELELİM DERSE . . .


Kenan ımirzalıoğlu dese ki &ldquo ; Zeynep tekrar bir araya gelelim&rdquo ; , ne dersiniz?

- Hiç ; cevap vermeyeyim ben bu soruya en iyisi .

Bundan sonra kısa bir sü ; re iç ; erisinde bir ilişkiye hemen evet diyebilir misiniz?

- Diyemem . şu anda ilişki yaşamak ç ; ok zor geliyor . Gö ; zü ; mde bü ; yü ; yor .

Neden?

- Bu kadar uzun sü ; re bir ilişki yaşadıktan sonra yeni bir ilişki sorumluluk demek . Ben şu anda tam da kendi hayatıma odaklanmışken , yeni bir sorumluluğu kaldıramam . O yü ; zden hiç ; gerek yok . Bö ; yle ç ; ok iyi .

Ya aşk gelip kapıyı ç ; alarsa . . .

- Gelene dur denmez! Buyursun gelsin!

BUNDAN SONRA BANA GELECEK KİŞİ DİKKATLİ VE DÜ ; ŞÜ ; NEREK GELSİN


Şunu diyor musunuz ; &ldquo ; Anaç ; ruhluyum . İlişkime ö ; nem veriyorum . Ama bundan sonraki ilişkimde şunlara dikkat edeceğim . . . &rdquo ;

- Vardır mutlaka da şu an aklıma gelmedi . Sanırım bu konu ü ; stü ; nde dü ; şü ; nmedim . Ben ilişki yaşamakla ilgili uzun sü ; redir bir şey dü ; şü ; nmediğim iç ; in aklıma gelmiyor . Aman zaten artık karşımdaki dü ; şü ; nsü ; n . Onu da hep ben mi dü ; şü ; neceğim! Gelen ona gö ; re dikkatli ve dü ; şü ; nerek gelsin .

Gecce