Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni sevgilisi

Geçtiğimiz aylarda sevgilisi Zeynep Beşerler'den ayrılan 'Ezel' dizisi oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu'nun adı Cansu Dere'den sonra oyuncu Meltem Cumbul'la aşk dedikodularına karıştı.

 
Bir internet sitesinde yayınlanan haberine gö ; re gizlice gö ; rü ; şen ç ; iftin beraberliklerini şimdilik gö ; zlerden uzak yaşamayı tercih ettiği dedikodular arasında . . .

Daha ö ; nce de Aşk-ı Memnu dizisinin Behlü ; l ' ü ; Kıvanç ; Tatlıtuğ ile birlikte olan ve ilişkisini bir yıl ö ; nce noktalayan Cumbul ' un ve sevgilisinden yeni ayrılan İmirzalıoğlu ' nun konu hakkında ne aç ; ıklama yapacakları şimdiden ç ; ok merak ediliyor .

ZEYNEP ' İN YORUMU!

Meltem Cumbul bu aşk iddiası hakkında &ldquo ; Yok ö ; yle bir şey . Daha neler?&rdquo ; dedi . Kenan İmirzalıoğlu ise sessizliğini korudu . Kenan İmirzalıoğlu ' nun yeni ayrıldığı ve &ldquo ; Kenan ' ı bir kızla gö ; rü ; rsem kö ; tü ; olurum&rdquo ; diyen Zeynep Beşerler ise şunları sö ; yledi : ' Aralarında bir şey olduğunu sanmam . Onlar ç ; ok eski arkadaş ' .

Meltem Cumbul ile Kenan İmirzalıoğlu son 2 ay iç ; inde Antalya ' da dü ; zenlenen ' İsmail Cem TV Ö ; dü ; lleri ' tö ; reninde ve ortak bir dostlarının Cihangir ' deki doğum gü ; nü ; partisinde birlikte gö ; rü ; ldü ; .

Posta