Hanımın Çiftliği'ndeki Gülizar'ın öteki yüzü

"Hanımın Çiftiği"nin Gülizar'ı, Evrim Solmaz'ın bilinmeyen bir yönü ortaya çıktı...

 
Adana ' da ç ; ekilen Kanal D ' nin sevilen dizisi &ldquo ; Hanımın Ç ; iftliği&rdquo ; nde cilveli hizmetç ; i Gü ; lizar ' ı canlandıran ve son bö ; lü ; mlerdeki performansıyla adından sö ; z ettiren Evrim Solmaz ' ın bilinmeyen bir yö ; nü ; ortaya ç ; ıktı .

Mü ; jdat Gezen Sanat Merkezi ' nin İstanbul , Ankara ve Bursa ' daki okullarında Sahne Tatbikatı dersleri veren ü ; nlü ; oyuncu , bü ; tü ; n işlerine zamanında yetişmek iç ; in bulduğu enerjiyi Uzak Doğu felsefesine ve savaş sanatlarına borç ; lu olduğunu sö ; yledi .

10 yılı aşkın sü ; redir savaş sanatlarıyla ilgilendiğini belirten Solmaz , &ldquo ; İç ; gü ; dü ; sel bir istekle başladığım savaş sanatları benim iç ; in yaşam yolumun bir parç ; ası . Elimden geldiğince seminerlere ve antrenmanlara katılıyorum .

Ağırlıklı olarak Wing Tsun Kung Fu ( yakın dö ; vü ; ş ) ve Escrima ( aletli dö ; vü ; ş ) ile ilgileniyorum . Bu sporlar hayata bakışımı değiştirdi . Beraberinde akıcılık , kuvvet , zindelik , ö ; zgü ; ven ve kendinden emin olmayı getirdi&rdquo ; dedi .


Gecce