Bu dizi çok konuşulur

Zuhal Olcay uzun bir aradan sonra yeni bir diziyle ekranlara dönüyor. Diziye 'Ezel'den de transfer var.

 
Kanal D ' de reyting rekorları kıran ' Akasya Durağı ' dizisi 3 , ' Arka Sokaklar ' da 4 yılı geride bırakan usta yapımcı Tü ; rker İnanoğlu , yine dev bir projeye başlıyor .

İnanoğlu ' Umut Yolcuları ' isimli dizisinde bu kez suç ; a itilen sokak ç ; ocuklarının dramını ekrana taşıyacak . Olayların , yaşları 6 ile 12 arasında değişen ü ; ç ; ç ; ocuğun gö ; zü ; nden anlatılacağı dizide Zuhal Olcay , Yetkin Dikinciler , Haluk Piyes ve ' Ezel ' dizisinden ayrılacak Sedef Avcı rol alacak .

Ç ; ekimler temmuzda başlıyor

Yö ; netmen koltuğunda Ü ; mmü ; Burhan ' ın oturacağı dizinin senaryosunu Ahmet Yurdakul kaleme alacak . Ç ; ekimleri temmuz ayında başlayacak dizinin senaryosu pedagog ve ç ; ocuk suç ; larıyla ilgili araştırma yapan uzman bir ekibin danışmanlığında yazılıyor . Dizinin ü ; ç ; minik oyuncusunun 1 . 5 aylık araştırma sonucunda 250 ç ; ocuk arasından seç ; ildiği belirtildi .

Ü ; ç ; yılda hazırlandı

Hazırlıkları ü ; ç ; yıldır sü ; ren dizide Zuhal Olcay , ç ; ocuk şube mü ; dü ; rü ; olarak atanan idealist bir kadını canlandıracak . Yetkin Dikinciler ' in ç ; ocuklara yardım eden , onları kazandırmaya ç ; alışan Memo karakterini oynayacağı dizide Haluk Piyes komiseri , Sedef Avcı da komser muavini rollerini ete kemiğe bü ; rü ; ndü ; recek .

Ekrana iki yıl ara veren Olcay ilk kez bir polisi canlandıracağını belirtti ve ' Yıllar ö ; nce ö ; zel bir dedektifi oynamıştım ama ilk kez polisi canlandıracağım . Dizide Ç ; ocuk Şube ' nin başına geç ; eceğim . Başka dizi teklifleri de vardı ama bu konu benim ç ; ok ilgimi ç ; ekti .

Dizinin sokak ç ; ocuklarıyla ilgili olması beni ç ; ok heyecanlandırdı . Ç ; ü ; nkü ; bu benim ç ; ok hassasiyet duyduğum bir mesele ' dedi .

Mynet