Ajda Pekkan'dan açıklamalar

"O seksi kıyafetin altında utangaç, masum bir kızım"

 
Son verdiği konserde , dü ; nyaca ü ; nlü ; şarkıcı Rihanna ' ya benzetilen Ajda Pekkan : &ldquo ; O da dü ; nya starı , ben de dü ; nya starıyım . . Benzetilmek hoş . Seksi gö ; rü ; ndü ; ğü ; me bakmayın aslında orada utangaç ; bir kızım&rdquo ; .

Ajda Pekkan ' dan seksi sahne şovu

Sü ; perstar Ajda Pekkan Harbiye Aç ; ıkhava ' daki konserinde sahne kostü ; mleriyle ilgi odağı oldu . Birbirinden cesur kıyafetlerle sahne şovunu renklendiren Pekkan ö ; nceki gü ; n İstanbul ' da konser veren dü ; nyaca ü ; nlü ; şarkıcı Rihanna ' ya benzetildi . Genç ; lere taş ç ; ıkaran fiziğiyle dikkat ç ; eken Sü ; perstar , VATAN ' a şu ç ; arpıcı aç ; ıklamaları yaptı :

- Sahne bana gö ; re bir illü ; zyon . Ve o illü ; zyonu insanlar bekliyor . Normal bir elbiseyle de sahneye ç ; ıkabilirdim ç ; ü ; nkü ; sesime gü ; veniyorum . Ama istiyorum ki oraya gelen insanların biraz da şovvari bir gö ; rü ; ntü ; izlesinler . Sahneye ilk ç ; ıkış ç ; ok ö ; nemli , orada kopmam gerekiyor . İnsanlara ' vaaav ' dedirtmek beni başka bir boyuta ç ; ıkarıyor .

' Ç ; arpıcı olmak zorundayım '

- Beyaz kıyafetin iç ; inde kıvrak bir kadınım . Ç ; ü ; nkü ; ilk ç ; ıkışta flaş olmak durumundayım . Gö ; z alıcı olmak , ç ; arpıcı olmak ve gö ; z doldurucu olmak durumundayım . Sarı elbisenin iç ; inde ise masum bir kadınım . Jartiyerli kıyafetin konsepti ise Rock ' tı . Orada jartiyer giyiyorum ama hiç ; oralarda bir insan değilim , onu sadece iç ; inde bulunduğum rolü ; m icabı giydiğimi belli ediyorum . Halbuki orada masum , utangaç ; bir kızım . Seksi gö ; rü ; nebilirim ama o benim yaptığım bir işlev . Ve sadece yarım saat sü ; rü ; yor .

Ajda Pekkan ile ilgili her şey

- Rihanna ' ya neden benzetildiğimi de anlamadım doğrusu . Madonna , Rihanna belki de Tü ; rkiye ' de o tarz şarkı sö ; yleyen figü ; r olduğum iç ; in benzetildim . Yoksa Rihanna tamamen Amerikan ben ise Avrupalı gö ; rü ; nü ; şlü ; has bir Tü ; rk ' ü ; m . Ama ona benzetilmek ç ; ok hoş . O da dü ; nya starı ben Tü ; rkiye ' ye ait bir dü ; nya starıyım .

Twitter ' da da ö ; vgü ; yağıyor

Ü ; nlü ; isimler de Twitter ' da Ajda Pekkan ' ı yere gö ; ğe sığdıramadı .

Gü ; lben Ergen : Gerç ; ek bir star . . . İkincisi olmaz bu kadının , mü ; thiş . . .

Petek Dinç ; ö ; z : Ajda Pekkan ' a 41 kere maşallah , sü ; per .

Helin Avşar : Ajda Pekkan ' a helal olsun . Yaw ne yiyip iç ; iyor acaba . Bu ne be? 10 puan . . .

Gecce