Beren Saat'in fanatikleri şimdi de parmaklarına kafayı taktı

Önce silikon taktırıp taktırmadığına kafayı takan fanatikleri şimdi de parmaklarına kafayı taktı

 
Beren Saat hayranları , gü ; zel oyuncuyu tepeden tırnağa inceliyor . Ö ; nce gö ; ğü ; slerine silikon taktırıp taktırmadığına kafayı takan fanatikleri şimdi de Aşk-ı Memnu ' daki bir sahneden yola ç ; ıkarak Saat ' in sol ayağının altı parmaklı olduğunu iddia ediyorlar .

AŞK-I MEMNU ' DA GÖ ; RÜ ; LDÜ ;

YILDIZ olmak zor iş! Her yaptığı olay olan , her adımı en ufak ayrıntısına kadar incelenen Beren Saat ' in şimdi de ayak parmakları hayranlarına dert oldu . Saat ' in hayranları internetteki forumlarda ö ; nce gü ; zel oyuncunun gö ; ğü ; slerinin silikon olup olmadığnı tartıştı . Bu tartışmanın ardından Aşk-ı Memnu ' nun 75 ' in ci bö ; lü ; mü ; nde bir sahnede Beren Saat ' in ç ; ıplak ayakları gö ; rü ; ldü ; . Hayranlarından biri , Saat ' in sol ayağının altı parmaklı olduğunu iddia ederek o sahnenin fotoğrafını internete yü ; kledi .

BEREN HİÇ ; KONUŞMUYOR


BEREN Saat hayranları arasında şimdi tek konu bu fotoğraf! Kimisi Saat ' in ayağının altı parmaklı olduğUnu , gü ; zel oyuncunun bu yü ; zden topuklu ayakkabılarla
yü ; rü ; mekte zorlandığını i dia ediyor . Kimisi ise gö ; rü ; nen parmağın diğer ayağının baş parmağı olduğunu sö ; ylü ; yor . Beren Saat , hayranları arasında sü ; ren ' parmak polemiği ' yle ilgili tek kelime konuşmuyor .

HABERTÜ ; RK