Özcan Deniz'i patronu sahneden indirdi

İzzet Çapa'nın 'Nahide Motel' adlı mekanında önceki gece sahneye çıkan Özcan Deniz; 'yapılan anlaşmaya uymadığı' gerekçesiyle sahneden 'patron zoruyla' indirildi!

 
İzzet Ç ; apa ' nın ' Nahide Motel ' adlı mekanında ö ; nceki gece sahneye ç ; ıkan Ö ; zcan Deniz ; ' yapılan anlaşmaya uymadığı ' gerekç ; esiyle sahneden ' patron zoruyla ' indirildi! ' Kabare restoran ' konseptiyle faaliyet gö ; steren mekandaki gerilimli saatlere ; Tü ; rk Pop Mü ; ziği sö ; yleyeceğine dair ' anlaşma yapan ' Deniz ' in , kendi şarkılarını seslendirmesinin neden olduğu ö ; ğrenildi .

LÜ ; TFEN İN O SAHNEDEN


Ö ; zcan Deniz ' in ' ısrarlı bir şekilde ' kendi şarkılarını sö ; ylemesi ü ; zerine ; mekanın patronu İzzet Ç ; apa olaya mü ; dahale ederek , ü ; nlü ; şarkıcıyı şö ; yle uyardı : ' Herkes sö ; zü ; nü ; tutsun! Bizim konuklarımıza verdiğimiz sö ; z de , sizinle anlaşmamız da bu değil . Nahide Otel ' in konseptine uygun repertuvar iç ; in anlaşmıştık . Lü ; tfen programı bitirin! Bu gece hiç ; bir mü ; şteriden para alınmayacak . Sizden de geriye herhangi bir ü ; cret talep edilmeyecek . . . '

AJDA ŞARKILARI Ç ; ALDI


Ö ; zcan Deniz , bu uyarı ü ; zerine de tarzını değiştirmeyince DJ kabinine ç ; ıkan İzzet Ç ; apa , İbrahim Tatlıses ve Ajda Pekkan şarkıları ç ; almaya başladı . Daha sonra ortak dostların araya girmesiyle Ö ; zcan Deniz tekrar sahneye ç ; ıktı . Ancak bu sefer de Tü ; rkç ; e pop yerine Zü ; lfü ; Livaneli ve Orhan Gencebay ' ın eserlerini seslendirdi .

BURADA EGOLAR KENARDA KALIR


Ö ; zcan Deniz ' in ' Artık bu tü ; r mekanlar yerine halk konserlerinde sahneye ç ; ıkacağım ' sö ; zleri ü ; zerine ; Ç ; apamarka yö ; neticileri şu aç ; ıklamayı yaptı : ' Bu sö ; zler bir talihsizliktir . Burası sanatç ; ının da , mü ; şterinin de , bizim de egolarımızı kenara bıraktığı bir kabare restoran! '

Kral Magazin