Jennifer Lopez'e devlet töreni

3 milyon dolara sahneye çıkacak olan Jennifer Lopez'i havaalanında bakanlar karşılayacak!

 
KKTC ' de Ozankö ; y ' de 220 milyon dolara mal olan Cratos Premium Hotel ' in gala gecesinde 3 milyon dolar karşılığında sahneye ç ; ıkacak olan Amerikalı yıldız Jennifer Lopez , konserden iki gü ; n ö ; nce Ercan Havalimanı ' nda devlet tö ; reni ile karşılanacak .

Kendisi iç ; in 12 bin dolara kiralanan ö ; zel uç ; akla gelecek olan Lopez ' i karşılayanlar arasında KKTC Turizm ve Ç ; evre Bakanı Kemal Dü ; rü ; st ile KKTC Maliye Bakanı Ersin Tatar da yer alacak . 41 ' inci yaşını da otelde kutlayacak olan sanatç ; ı iç ; in otel yetkilileri hazırlıklara şimdiden başladı .

Sadece ö ; zel davetlilere konser verecek olan Lopez , sahne alacağı otelde bulunan 700 metrekarelik kral dairesinde eşi Mark Anthony , ikiz ç ; ocukları ile birlikte kalacak . Lopez ' in yaptığı anlaşmaya gö ; re ; kral dairesinde yer alan katta sadece yakın dostları ve 12 kişilik koruması kalacak . 3 aşç ; ısını da getirecek olan sanatç ; ıya ö ; zel yemekler pişirilecek . Lopez ' in odasına ö ; zel olarak yasemin istediği de ö ; ğrenildi . Bu arada dü ; nyaca ü ; nlü ; modacı Roberto Cavalli , Fashion TV ' nin davetlisi olarak , 24 Temmuz ' daki Gala Gecesi ' nde Jennifer Lopez ' e ö ; zel , sü ; rpriz bir defile dü ; zenleyecek .

Mynet