Beren Saat Hülya Avşar'ın koltuğunu kapacak mı?

Aşk-ı Memnu dizisiyle yıldızı parlayan Beren Saat, Hülya Avşar'ın tahtını sarsabilecek mi?

 
Altı yıl ö ; nce Show TV ' de Tü ; rkiye ' nin Yıldızları yarışması başladığında kimseler Beren Saat adındaki genç ; yeteneğin , bir gü ; n Tü ; rkiye gü ; ndemine oturacağını ve rol aldığı dizideki intihar sahnesiyle yü ; zde 74 ' lü ; k mü ; thiş bir izlenme payına ulaşacağını tahmin edemezdi . Beren o yıllarda henü ; z 22 yaşındaydı ve Başkent Ü ; niversitesi ' nde işletme ihtisası yapıyordu . Gö ; nlü ; nde yatan meslek oyunculuktu ama bir tü ; rlü ; bu konuda bir girişimde bulunamıyor , bir atılım yapamıyordu . Sevgilisi Efe onu yü ; reklendirdi ve yarışmaya girdi , Engin Akyü ; rek ' in ardından Tü ; rkiye ' nin Yıldızları ' nda ikinci seç ; ildi . Ama sevgilisi Efe , Beren ' in bu başarısına maalesef tanık olamadı . Ç ; ü ; nkü ; geç ; irdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti . Morgda sevgilisini teşhis etmek zorunda kalan Beren Saat ' in yaşamı , o gü ; nden sonra tamamen değişecek , zamanla kendisini toparlayacak ve kü ; llerinden yeniden doğacaktı .
Efe ' ye sö ; z vermişti bir kere , bu meslekte ç ; ıkabileceği en ü ; st noktaya ç ; ıkacaktı . Artık daha hırslı , ne istediğini bilen ve olgunlaşmış bir Beren vardı .

Yarışmanın ardından Aşka Sü ; rgü ; n ve Hatırla Sevgili dizilerinde rol aldı . Bunları , Gü ; z Yangını filmi takip etti . Ve hemen peşinden onu alanında en tepeye ç ; ıkaracak olan , 1975 yılında ilk ç ; ekildiğinde Mü ; jde Ar ' ın canlandırdığı Aşk-ı Memnu ' nun Bihter ' i olarak ç ; ıktı seyircinin karşısına . Beren , Bihter olmuştu artık tü ; m Tü ; rkiye ' nin hafızasında . Gerek Behlü ; l ' le ateşli sevişme sahneleriyle , gerekse diziye verdiği mü ; thiş enerjiyle manşetlerdeydi Beren .

GELECEĞİN HÜ ; LYA AVŞAR ' I . . .

Yine bu sene rol aldığı Gece ' nin Kanatları filminde bir canlı bombayı canlandırdı . Ç ; ıplak sahneleri basına sızdırıldı diye yapımcısına kızdı ve filmin galasına katılmadı . Yaptığı her şey haber olmakta , kimi zaman da ö ; zel hayatıyla gazete sayfalarına taşınmaktaydı . Ekranda , sinemada , reklamlarda , billboard ' larda mü ; thiş bir Beren Saat kasırgası vardı .
Beren ö ; nü ; mü ; zdeki sezon Fatmagü ; l ' ü ; n Suç ; u Ne dizisiyle karşımıza ç ; ıkacak . Beren ' in karşısındaki baş erkek karakterini ise , Tü ; rkiye ' nin Yıldızları ' nda birinciliği kaptırdığı Engin Akyü ; rek canlandıracak . Akyü ; rek , Tü ; rkiye ' nin Yıldızları yarışmasının ardından Yabancı Damat ve Bir Bulut Olsam ' da boy gö ; sterdi . Ö ; zellikle Bir Bulut Olsam ' da canlandırdığı Mustafa karakteriyle de izleyiciden tam not aldı . Az konuşup , ç ; ok ç ; alışıyordu . Birkaç ; ay ö ; nce HT Magazin ' e verdiği rö ; portajında ' Beren de ben de yetenekliyiz . O nedenle bugü ; n iyi işlerde biz varız ' diyordu .
Gerç ; ekten de Tü ; rkiye ' nin Yıldızları oldu bu ikili .

Şimdi ö ; nü ; mü ; zdeki sezon iç ; in bu defa birlikte kamera karşısına geç ; ecekler . Aşk-ı Memnu , Yaprak Dö ; kü ; mü ; ve Ezel gibi son yılların yü ; z akı dizilerine imza atan Ay Yapım ' ın ç ; ekeceği Fatmagü ; l ' ü ; n Suç ; u Ne ' de Beren bu defa bir kö ; ylü ; kızını canlandıracak . Hatırlarsınız , 24 yıl ö ; nce beyazperdeye yansıyan aynı adlı filmde başrolleri Hü ; lya Avşar ile Aytaç ; Arman paylaşmıştı .
Beren ' e tecavü ; z edecek isim ise Engin Akyü ; rek olacak . Kanal D de Aşk-ı Memnu yerine perşembe akşamları bu diziyi yayınlayacak . Beren Saat iç ; in şu sıralar geleceğin Hü ; lya Avşar ' ı yorumları yapılıyor . Bakalım Beren , Hü ; lya Avşar ' ın da canlandırdığı bu karakterle yine reyting rekorlarına imza atan , seyircide tiryakilik yaratan bir diziye daha adını yazdırabilecek mi? Bakalım Hü ; lya Avşar ' ın tahtına aday gö ; sterilen genç ; yetenek , bu işin altından da alnının akıyla ç ; ıkabilecek mi? Merakla bekliyoruz . . .

Memet Gü ; ler/Habertü ; rk