Mahsun Kırmızıgül yeni filmi için start verdi

Mahsun Kırmızıgül,yeni filmi Newyork'da beş minarenin çekimlerine tam gaz devam ediyor..

Beş yıldır sahne programı ve albüm yapmayan Kırmızıgül, ‘Beyaz Melek’ ve ‘Güneşi Gördüm’ filmlerinin elde ettiği başarıdan sonra sinema serüvenine New York’ta Beş Minare ile devam ediyor. Filmin oyuncularından, Haluk Bilginer, Mustafa Sandal ve Engin Altan Düzyatan, 5 Kasım’da vizyona girecek olan filmin çekimlerine katılmak üzere New York’a uçtu. Hazırlıkları dört haftadır devam eden filmin çekimleri New York’tan sonra İstanbul, Bitlis ve Konya’da devam edecek. Başrollerinde Haluk Bilginer, Mahsun Kırmızıgül, Mustafa Sandal, Zafer Ergin, Engin Altan Düzyatan, Eşfer Kolçak, Hüseyin Avni Danyal, Salih Kalyon, Murat Ünalmış gibi isimlerin yer aldığı filmin çekimleri ise önümüzdeki günlerde başlıyor.

Filmle ilgili konuşan yapımcı Murat Tokat, filmde rol alacak Amerikalı oyuncular için uzun süredirçalışması yaptıklarını ve bu çalışmanın sonuçlarının önümüzdeki günlerde netleşeceğini söyledi. Tokat, çok sürpriz isimlerle görüştüklerini belirtti.

Film için çok heyecanlı olduklarını söyleyen yapımcı Murat Tokat, “Beyaz Melek ve Güneşi Gördüm’den daha farklı, çarpıcı ve daha büyük bir film ile sinemaseverlerin karşısına çıkacağız. Biz çok heyecanlıyız. Mahsun ne istediğini bilen bir yönetmen. Çok ağır filmler çekerek zoru başarmayı seviyor. Yapımcı olarak zorlansam da krediler alarak büyük riskler alsam da
Mahsun Kırmızıgül’e milyonlarca insan gibi ben de çok inanıyorum, o yüzden bu riskleri göze alıyorum” dedi,.