Bu habere çok güleceksiniz

Sanatçı Zara konser vermek için gittiği Anadolu'nun bir şehrinde öyle bir olay yaşadı ki...

 
Zara , konser vermek iç ; in gittiği Anadolu ' nun bir şehrinde fıkra gibi bir olay yaşadı

Sanatç ; ının , ' Sahneye ç ; ıkınca tü ; m ışıklar kapansın ' isteğini yanlış anlayan belediye başkanı , Zara şehre girerken tü ; m elektriği kesti .

Geç ; en ay konser vermek iç ; in Anadolu ' nun bir şehrine giden Zara , adı kendinde saklı kentte yaşadığı fıkra gibi olayı AKŞAM ' a anlattı .

Bü ; tü ; n şehrin ışıklarını kesti

İşte Zara ' nın ağzından karanlık konserin ö ; ykü ; sü ; : ' Belediyeden yetkililer , konserden ö ; nce bir isteğim olup olmadığını sordu . Ben de ' Stadyumda sahneye ç ; ıktığım anda tü ; m ışıklar kapatılsın , bir tek takip ışığı kalsın ' dedim . Konser gü ; nü ; gelip ç ; attı . Stadyuma giderken bir anda şehrin elektriği kesildi . ' Şansa bak , nasıl sahneye ç ; ıkacağım şimdi ' diye kara kara dü ; şü ; nü ; rken , belediye başkanı yanıma geldi . ' Zara Hanım tam isteğiniz gibi tü ; m şehrin ışıkları kapatıldı ' deyince şoke oldum . ' Stadın ışıkları kapatılsın ' şeklindeki sö ; zlerim kulaktan kulağa ' Şehrin ışıkları kapatılsın ' olarak belediye başkanınına gitmiş . Kahkahalara boğuldum . Sonra da ç ; ıkıp şarkılarımı sö ; yledim . '


Mynet