Beyaz ve Tanem Sivar'ı dünya kupası ayırdı!

Güney Afrika'da bulunan sevgilisi Tanem Sivar'ın yanına gidip Dünya Kupası final maçını izleyeceğini söyleyen Beyaz, haklarında çıkan haberler için gazetecilere teşekkür etti

 
Ü ; nlü ; şovmen Beyaz , sunucu Tanem Sivar ile başladığı ilişkiyle sık sık gü ; ndeme geliyor . Haklarındaki dedikoduları ve iddiaları son derece soğukkanlılıkla karşılayan ç ; ift , Dü ; nya Kupası iç ; in de planlar yapıyor . Ö ; nceki akşam restoran ve gece kulü ; pleri arasında mekik dokuyan Beyaz , gazetecilerin sorularını yanıtladı .

GAZETECİLERE TEŞEKKÜ ; R ETTİ

Tanem Sivar ' ın Dü ; nya Kupası ' nı izlemek iç ; in Gü ; ney Afrika ' da olduğunu sö ; yleyen Beyaz , ' Finali , Tanem ile izlemek iç ; in ben de Gü ; ney Afrika ' ya gideceğim . Kupada favorim , Arjantin . Final hakkında ç ; ok heyecanlıyım ' dedi . Sivar ile ilişkileri hakkında basının gö ; sterdiği ö ; zene teşekkü ; r eden Beyaz , ' Gazeteci arkadaşlarıma gerç ; ekten de ç ; ok teşekkü ; r ediyorum . İlişkimiz hakkında ç ; ok seviyeli haberler yapıyorlar ' dedi . Şahan Gö ; kbakar ' ın geç ; tiğimiz haftalarda dile getirdiği , ' Ç ; ok yakışıyorlar . Bence evlensinler ' sö ; zleri hakkında da Beyaz , ' Bu dilekler iç ; in teşekkü ; r ediyorum ' diye konuştu . Tanem ile haklarında ç ; ıkan olumsuz haberlere aldırış etmediklerini belirten Beyaz , ' Ç ; ok mutluyuz . Olumsuz haberleri ö ; nemsemiyoruz . Ancak şu an nişan yok ' dedi .


Gecce