Aynı erkek için savaşıyorlar

Hollywood'un iki seksi güzeli resmen birbirine savaş açtı. Cameron Diaz ve Kate Hudson, beyzbol yıldızı Alex Rodriguez'in kalbini kazanabilmek için çarpışıyor...


Kate Hudson, kısa süre önce ayrıldığı Alex Rodriguez'in kalbini geri kazanmanın yollarını ararken, ünlü beyzbolcu Cameron Diaz ile ilişki yaşamaya başladı. Diaz bu ilişkiyle, eski sevgilisi Justin Timberlake ile flört eden Kate Hudson'dan öç almayı planladı! Ancak kısa sürede olaylar sarpa sarmaya başladı!

STİLİSTİNİ ÇALDI
Cameron Diaz'ın Rodriguez'i, Kate Hudson'ın en sevdiği restoran olan 'Serafina'ya götürmesiyse, iki güzel arasında resmen savaşın başlamasına neden oldu. Diaz'dan öç almak isteyen Hudson, ilk iş olarak güzel yıldızın uzun süredir imaj danışmanlığını yapan Rachel Zoe ile yakınlaştı. Life&Style dergisine konuşan Hudson'ın yakınları, "Kate, Rachel'dan Cameron Diaz ile çalışmayı tamamen bırakmasını istedi. Rachel bu teklife sıcak bakmasa da Kate ile birlikte çalışmaya başladı. Bu bile Cameron Diaz'ı delirtmeye yetti" diye konuşuyor. Bu adımla da yetinmeyen Kate Hudson, Alex Rodriguez'in eski eşi Cythia ile ittifak kurdu. İki kadın sık sık bir araya gelip Diaz-Rodriguez ilişkisinin bitmesi için planlar yapıyor. İki ünlü yıldız sürekli birbirleri hakkında konuşuyor. Hudson, Diaz için, "Artık çok yaşlandı. Devrinin kapandığını biliyor ve beni ölesiye kıskanıyor!" diye konuşuyor. Cameron Diaz da rakibesi için, "Kate, tam bir psikopat! Takıntılı bir kadın! Herkesi parmağında oynatabileceğine cidden inanıyor" diyor.

Gecce