Ortadoğunun kendi Brad Pitt'i var

Ünlü aktör Kıvanç Tatlıtuğ Orta Doğu'nun ve Arap dünyasının Brad Pitt'i olarak görülüyor.

Biliyor musunuz? Brad Pitt’in artık bir Orta Doğu şubesi var ve tüm Arap dünyasındaki kadınlar ona bayılıyor. Bu aktör bir Türk. Masmavi gözleri, sapsarı saçları ve romantik mimikleriyle insanları kendine hayran bırakıyor. Kimden mi bahsediyoruz? Tabi ki Kıvanç Tatlıtuğ.

Aktör Kıvanç Tatlıtuğ bir çok kadının kalbini fethetmiş durumda. Ünü kendi ülkesini aştı bile. Daha önce rol aldığı „Gümüş“ dizisi Noor adıyla tüm Ortadoğuda reytingleri alt üst ediyor. Kıvanç‘ı görebilmek için ülkeyi ziyaret eden kadınlar ülke turizmine de büyük katkılarda bulunuyor.

Kıvanç’ın bu başarısı, Türkiye’nin Başbakanı Tayyip Erdoğan’ın Davos’ta sergilemiş olduğu ve bir çok kişinin takdir ettiği sert tavırla birleşince ülkenin uluslararası profili olumlu yönde inanılmaz bir çıkış yakaladı.

25 yaşındaki aktör Arap kadınların ilgisiyle ilgili şunları söylüyor "Karşılaştığım tepki inanılmaz. Sevinçle çığlık atan insanlar var.“

Ayrıca Reuters ile yaptığı bir röportajda kendisinin de müslüman olduğunu ve bu nedenle Arap dünyasının kültürüyle kendi ülkesinin kültürünün aslında birbirine çok yakın olduğunu ifade etti.

WELT ONLINE