Nihat Doğan kendini 'ekol' ilan etti

Bir dönem Seda Sayan'la yaşadığı ilişkiyle uzun süre konuşulan Nihat Doğan, Kadir İnanır'ın şimşeklerini üzerine çekecek açıklamalar yaptı.

Kadir İnanır döneminin artık bittiğini, miladını tamamladığını söyleyen Nihat Doğan, sanat dünyasında yeni bir polemik çıkaracak. Nihat Doğan `Komiser Şekspir' filminde peruk takıp etek giyen, reklam filminde Bonus kafa olup ve en son ünlü fizikçi Albert Einstein'ı canlandıran Kadir İnanır'ın yıllardır sergilediği sert erkeği imajının miladının bittiğini belirtti. Doğan şöyle konuştu:"Bizim kurallarımızda bunlar yok. 5 milyon verseler bile ne Bonus'u kafama giyerim nede etek giyerim. Ne kadar para da verirlerse versinler kurallarımı çiğnetmem. Delikanlılıkta Kadirzm bitmiştir artık yeni ekol Nihatizm olmuştur."

HERKES KENDİNE GÖRE DELİKANLI
Kimsenin kurallarının kendisini ilgilendirmediğini söyleyen Nihat Doğan, sadece kendi kurallarına baktığını ifade etti. Ünlü türkücü "Herkes kendine göre delikanlıdır. Allah herkesin çarşısına göre Pazar versin. Kimseyi karışıma da almaktan korkmuyorum. Allah'tan başka kimseden korkum yok. Kadir İnanır'ın da yaptıkları kendi kararlarıdır ona da saygı duyuyorum" diyerek Kadir İnanır'dan korkmadığını dile getirdi.

REKLAM YILDIZLIĞINI SEVDİ
Bolulu Hasan Usta'nın 'Tek Atımlık Dondurma' sloganıyla piyasaya çıkan Dosido reklamlarında oyanayan Doğan, reklam filminin yeni yıldızları Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu gibi ünlü isimleri de eleştirmeyi ihmal etmedi. Reklam filmiyle satışların patladığını ve birçok teklif aldığını belirten Doğan, "Biz ilk defa çıkan sıfır bir markayı aldık buralara taşıdık. Onlar gibi hazıra konmadık. Bir marka yaratmanın peşine düştük ve bir marka ortaya çıkardık. Dışarda 2 yaşındaki çocuk beni görünce bana dondurma ver diyor. Satışlar patladı. Mal yetişmiyor. Üçüncü reklam geliyor "dedi.

Mynet