Şarkıcı Doğuş, 20 yıl önce cezaevinde yaşadığı tecavüz olayını ilk kez anlattı

Doğuş,Kanaltürk'te yayınlanan 2.sayfa adlı programda, canını acıtan herkesten intikamını alacağını söyledi.

  Doğuş &ldquo ; 15 yaşındaydım . Cezaevinde sü ; byan koğuşundaydık . 2 arkadaştık . Arkadaşımı bir geceyarısı yatağından alıp tuvalete sü ; rü ; klediler . Tuvalette bir kişi ona tecavü ; z etti . Onu kurtarmak iç ; in ç ; ırpındım . Ama gardiyandan feci dayak yedim . Bir hafta sonra o grup beni de yatağımdan kaldırıp tuvalete sü ; rü ; kledi . Bir tanesinin burnunu kırdım . O da beni gö ; ğsü ; mden şişledi . Tecavü ; zden bu sayede kurtuldum . Hastanede 10 gü ; n yattım . O gü ; nlerde ö ; lmek istiyordum&rdquo ; dedi .

Ö ; nü ; mü ; zdeki hafta 36 yaşına gireceğini , ama olayı hâ ; lâ ; unutamadığını sö ; yleyen Doğuş sö ; zlerine şö ; yle devam etti : &ldquo ; Yıllardır psikolojik tedavi gö ; rü ; yorum . Ama olmuyor , atlatamıyorum . 21 yıldır her gece yataktan sıç ; rayarak uyanıyorum . Tecavü ; ze uğrama korkusu bu&rdquo ; .

' Gamsız ' adlı bir filmde başrol oynayacak olan Doğuş &ldquo ; Tecavü ; z sahnesi filmde var . Gerç ; ek hayatta o tecavü ; zcü ; ye bir şey yapamadım . Ama filmde onu feci şekilde ö ; ldü ; receğim . Tecavü ; ze uğradıktan sonra kayıplara karışan arkadaşımın ö ; cü ; nü ; filmde alacağım . Canımı acıtan herkes filmde olacak ve sırası gelen ö ; lecek&rdquo ; dedi .

POSTA