Gülben Ergen, üç oğluyla birlikte Amerika'ya gidecek!

'Çocuklar Gülsün Diye' projesi için koşturan Gülben Ergen, oğullarıyla birlikte ABD tatili yapacak. 10 günlük seyahatte annesi de Ergen'e eşlik edecek

 
Tatillerini Amerika ' da geç ; irmek isteyen ü ; nlü ; ler kervanına ; Tamer Karadağlı , Tarkan , Doğuş ve Rafet El Roman ' ın ardından Gü ; lben Ergen de katıldı . ' Ç ; ocuklar Gü ; lsü ; n Diye ' projesi iç ; in yoğun bir tempoda ç ; alışan Gü ; lben Ergen , tatil iç ; in Bodrum ve Ç ; eşme yerine Amerika ' yı seç ; ti .

İKİZLERİN İLK TATİLİ
Ü ; nlü ; şarkıcı ; ikiz bebekleri Gü ; ney ve Ares ' in seyahat edip etmeyeceği konusunda doktorlarıyla gö ; rü ; şü ; p , izin aldı . Bü ; yü ; k oğlu Atlas ' ı da Amerika ' ya gö ; tü ; recek olan Gü ; lben Ergen ' e annesi Gü ; lü ; mser Hanım da eşlik edecek .

DÖ ; NÜ ; NCE İŞE DEVAM
Yakınlarından Amerika seyahati iç ; in tü ; yolar alan ve gezilecek yerlerin listesini yapan Gü ; lben Ergen ; tatil dö ; nü ; şü ; yeni albü ; mü ; nü ; n ç ; alışmalarına başlayacak . ' Ç ; ocuklar Gü ; lsü ; n Diye ' projesine kısa bir ara veren ü ; nlü ; şarkıcı , faaliyetlerine kaldığı yerden devam edecek .

Gecce