Tolga Karel Yaprak Dökümü'nün finalini ağzından kaçırdı

KANALTÜRK ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa isimli programa konuk olan Tolga Karel Yaprak Dökümü'nün sezon finalinde neler olacağı konusunda ipuçları verdi.

  Mü ; ge Dağıstanlı ve Gü ; lşen Yü ; ksel ' in sunduğu programa konuk olan Yaprak Dö ; kü ; mü ; isimli dizinin Oğuz ' u bir ç ; ok konuda ilginç ; aç ; ıklamalarda bulundu .

Ö ; zel hayatıyla da bir ç ; ok kez gü ; ndeme gelen Karel , program sunucuları tarafından kö ; şeye sıkıştırıldı .

İlgiyle takip edilen dizi hakkında Karel ' e sorular yö ; nelten Dağıstanlı ve Yü ; ksel ikilisi birara ü ; nlü ; oyuncunun ağzıdan sezon finaline adım adım yaklaşıldığını ve ç ; ok ç ; arpıcı bö ; lü ; mlerin izleyiciyi beklediğini ö ; ğrendi .

Bunun ü ; zerine sorularını daha da baskılı soran ikilinin ısrarına daha fazla dayanamayan Yaprak Dö ; kü ; mü ; ' nü ; n Oğuz ' u ' Son 3 bö ; lü ; m kaldı . Son bö ; lü ; mde beni hü ; ngü ; r hü ; ngü ; r ağlarken gö ; receksiniz . Bir adam ö ; ldü ; receğim . Bu kişi dü ; şman . Şevket ' e bir şey olacak . Kayınpederim Ali Rıza Bey ise ' oğlum ' diye haykıracak . Ü ; zü ; ntü ; den yere yığılacak . Felç ; geç ; irecek . Dizinin sonunda ö ; yle bü ; yü ; k bir dram var ki seyirci gü ; nlerce kendine gelemeyecek ' dedi .