Acun Ilıcalı'dan 5 milyonluk tazminat davası

Acun Ilıcalı, Yetenek Sizsiniz Türkiye isimli yarışmadaki asistanı Tanem Sivar ile geçmişte aşk yaşadığı yönünde ortaya atılan iddialar için 5 milyon Lira'lık tazminat davası açtı.

  Ilıcalı , &ldquo ; Kazanacağım parayı TESYEV ' e ( Tü ; rkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı ) bağışlayacağım&rdquo ; dedi .

Ü ; nlü ; yapımcı-sunucu Acun Ilıcalı , hakkında ortaya atılan aşk iddialarını mahkemeye taşıdı . Bugü ; n yazarı Aykut Işıklar ' ın &ldquo ; Asistanlar ve ç ; ilekeş hayat arkadaşları&rdquo ; başlıklı yazısında kendisiyle asistanı Tanem Sivar ' ın kastedildiğini ve bu yazıdaki iddiaların iftira niteliği taşıdığını belirten Ilıcalı şunları sö ; yledi : &ldquo ; Ailemin bir parç ; ası olarak gö ; rdü ; ğü ; m , ailesinin bize emanet ettiği bir genç ; kızın yine ç ; ok sevdiğim bir dostumla kurduğu gü ; zel bir birlikteliği bozmak ü ; zerine kurulmuş bu iftiranın telafisi hiç ; bir tazminatla ö ; lç ; ü ; lemez . Ben ü ; nlü ; olmanın bedeli olarak , hakkımda sö ; ylenebilecek her tü ; rlü ; iddia ve iftiraya hazırlıklıyım . Ancak bu ç ; irkin iftiraya hazırlıklı olmayan Tanem ' in mağdur olmasına izin vermeyeceğim . Ayrıca evlilik ç ; ağında kızı olan , aynı iftiralara uğramış anne babalar iç ; in de bu davayı emsal olarak gö ; rü ; yorum . Bu davayı sonuna kadar takip edeceğim . Tü ; rk basın tarihinin en bü ; yü ; k iftirasına şimdiye kadar hiç ; gö ; rü ; lmemiş bir tazminat davası aç ; ıyorum . Tazminatı da tek kuruşuna bile dokunmadan engelli vatandaşlarımıza destek iç ; in kullanacağım . &rdquo ;

İstanbul Adliyesi ' ne başvuran Ilıcalı , Aykut Işıklar ve haberi yayınlayan diğer yayın organları aleyhine 5 milyon TL ' lik tazminat davası aç ; tı .