Orhan Baba'nın siniri geçmiyor

Ajda Pekkan'ın yemek teklifine ne dedi?

 
Konserinde parmağı kırık olan Orhan Gencebay ' a esprili bir şekilde takılarak ' Sizinle bir ' Kaderimin Oyunu ' attırmak isterdim ama parmağınızı incitmişsiniz , sö ; yleyemiyoruz . Geç ; miş olsun&rdquo ; diyen Ajda Pekkan , Gencebay ' ı yine kızdırdı .

GÖ ; NLÜ ; NÜ ; ALIRIM

Bugü ; n ' de yer alan habere gö ; re ; Ajda Pekkan ' ın bu davranışı iç ; in &ldquo ; Ajda Hanım ' ın yaptığı ç ; ok ç ; irkindi&rdquo ; diyen Orhan Gencebay ' a yanıt geldi . Ajda Pekkan , Gencebay ' ın sitemine karşılık aralarında bir sorun olmadığını belirterek , &ldquo ; Aramızda şu anda hiç ; bir sorun yok . Konserde dü ; et yapılmayacaktı . Orhan Bey bağlama ç ; alacaktı , elindeki rahatsızlıktan dolayı bunu da kendisine soramadım . Ben bu konulardan ç ; ok uzağım . Orhan Bey yanlış hissetmiş , kırılmış olabilir . En kısa zamanda yemeğe ç ; ıkar gö ; nlü ; nü ; alırım&rdquo ; dedi .

SİNİRİ GEÇ ; MEDİ


Gencebay ise Ajda Pekkan ' dan gelen yemek teklifiyle ilgili şunları sö ; yledi : &ldquo ; Kimsenin yemeğine ihtiyacım yok . ' Parmağınızı incitmişsiniz , sö ; yleyemiyoruz ' sö ; zü ; hiç ; hoş değildi . Parmak incitilince ses mi kısılıyor? Beni başkalarıyla karıştırmasınlar . Bö ; yle bir şey sö ; z konusu bile olamaz . &rdquo ; diyerek cevap verdi .

Habertü ; rk