Kıvanç Tatlıtuğ nazara geldi

Kıvanç Tatlıtuğ kariyerinde hızla yükselirken özel hayatında öyle terslikler yaşadı ki.

 
Son dö ; nemde sadece Tü ; rkiye ' nin değil Ortadoğu ü ; lkelerinin de gö ; zde yıldızlarından biri Kıvanç ; Tatlıtuğ .

2002 yılında ö ; nce Best Model Of Turkey sonra da Best Model of the World seç ; ildikten sonra oyunculuğa da hızlı bir giriş yapah Tatlıtuğ , Gü ; mü ; ş dizisiyle oyunculukta ç ; ok hızlı bir ç ; ıkış yakaladı .

Sonra Menekşe ile Halil ve şimdi de Aşk-ı Memnu ile şö ; hretini yurt dışına da taşıdı .

Sadece yurt iç ; inde değil yurt dışında da bir ç ; ok ü ; nlü ; firmanın marka yü ; zü ; oldu . . Hem yakışıklılığıyla , hem oyunculuğuyla hem de kazancıyla bü ; tü ; n dikkatleri ü ; zerine ç ; ekti . . Ama kariyerinde hızla yü ; kselirken ö ; zel yaşamında da canını sıkan sorunlar arka arkaya geldi

İşte gö ; renlere ' Kıvanç ; nazara geldi ' dedirten o gelişmeler

Tatlıtuğ son olarak bu hafta sonu sevgilis İdil Fırat ile ç ; ıktığı gezintide daha geç ; en hafta 40 bin dolara aldığı 1970 model Corvette marka arabanın motoru durup dururken yanmaya başladı .

Son 1 yıl iç ; inde aldığı arabaların hiç ; biri ü ; nlü ; oyuncuya yaramadı .

Kıvanç ; Tatlıtuğ ' un Infiniti marka cipi 1 . 5 ay ö ; nce İstanbul-Pangaltı ' da travestilerin bulunduğu bir sokakta gö ; rü ; ldü ; . Haber , basına ' Kıvanç ; ' ın cipinde travesti pazarlığı ' diye ç ; ıktı .

Kıvanç ; ' ın ağabeyi Cem Tatlıtuğ &ldquo ; Cipin iç ; indeki bendim . Ofisim o sokakta . Travestiyle işim yok&rdquo ; dedi . Kıvanç ; Tatlıtuğ haberden rahatsız olup cipi sattı . Kıvanç ; Tatlıtuğ 2 ay ö ; nce de Audi cipinin camlarına trafikte tanınmamak iç ; in siyah film taktırtmıştı . Bu yü ; zden 180 TL ceza yiyen Kıvanç ; geç ; enlerde siyah filmleri ç ; ıkarttırdı .

Tatlıtuğ daha ö ; nce de ü ; nlü ; organizatö ; r Erkan Ö ; zerman ile tatsızlıklar yaşamıştı .

Ö ; zerman ' ın kendisni kö ; le gibi kullandığını sö ; yleyen Tatlıtuğ ü ; nlü ; organizatö ; rü ; mahkemeye vermişti .

Ö ; zerman da bunun ü ; zerine ' Tatlıtuğ ile devam eden davasının yeni duruşmasının 28 Ekim ' de gö ; rü ; leceğini belirten Ö ; zerman , ' Kıvanç ; beni ' Onu kö ; le gibi kullandığımı ' , ' Ö ; zel hayatı hakkında konuştuğumu ' iddia edip mahkemeye vermiş . Onu keşfeden , Paris ve New York ' ta şö ; hrete ulaştıran , Avrupa ' da ç ; alışma iznini alan bir adama yapıyor bunu ' diyerek konuşmuştu .

Bu tartışma sırasında Tatlıtuğ ' un asker kaç ; ağı olduğu iddiaları da ortaya atıldı .

İkili arasındaki tartışma bununla da bitmedi .

Ö ; zerman , genç ; manken ile aralarındaki sö ; zleşmenin haksız yere feshedildiğini iddia ederek Tatlıtuğ ' un 2002-2005 yılları arasındaki kazancının yü ; zde 20 ' sini istedi . Tatlıtuğ ' un kendisi sayesinde dü ; nyada ü ; n kazandığını savunan Ö ; zerman ' Tü ; m kazancını bilemiyorum ama şimdilik 146 bin 500 TL ' nin faiziyle ö ; denmesini talep ediyorum ' dedi . Genç ; mankenin haksız fesih nedeniyle daha ö ; nce Ö ; zerman ' a 30 bin dolar ö ; dediği biliniyor .

Tatlıtuğ ile Ö ; zerman arasındaki tartışmanın hukuki boyutu hala sü ; rü ; yor .

Bu arada Tatlıtuğ ' un mesleki yü ; kselişi de hızla sü ; rü ; yor . . .

Behlü ; l karakterini oynadığı Aşk-ı Memnu ' da bö ; lü ; m başına 30 bin TL aldığı ileri sü ; rü ; len Tatlıtuğ hem Tü ; rkiye ' de hem de Ortadoğu ' da vazgeç ; ilmez bir reklam yıldızı . .

Kıvanç ; Tatlıtuğ THY ' nin reklamlarında oynayıp 300 bin dolara imza attı .

Ardından Mavi Jeans ile 500 bin dolara anlaştı . Kıvanç ; Tatlıtuğ ' un 15 gü ; nlü ; k reklam anlaşması geliri 800 bin dolara ulaştı .

Tatlıtuğ şu sıralar İdil Fırat ile birlikte .


Hü ; rriyet