Ceyda Düvenci zor günleri geride bıraktı!

İlk hamileliği acıyla sonuçlanan Ceyda Düvenci, zor günleri atlattı ve artık geleceğe umutla bakıyor. Yaz sezonunda yeni bir sit-com'la izleyicinin karşısına çıkacağını açıklayan ünlü oyuncu, konu çocuktan açıldığında da “Eğer gelmek isterse, biz buradayız” diyor.


Bu aralar temponuz epey yüksek... Bildiğim kadarıyla Bahçelievler Kimsesizler Grubu'nda drama öğretmenliği yapıyorsunuz. Nasıl gidiyor çalışmalar?

- Kesinlikle çok güzel, çok keyifli... Ocak ayından beri orada yaratıcı drama dersleri veriyorum. şu an 28 öğrencimiz var. Yıl sonunda Beykoz Konakları'nda bir karnaval düzenleyeceğiz. Organizasyona Bahçelievler Kimsesiz Çocuklar Yurdu'ndan da 25 çocuğumuz katılacak.

Siz hocalık yapmakla kalmıyor, bir yandan da elinizde kamera çocukları çekip duruyorsunuz...

- Evet, bu merakım sayesinde çok büyük bir video arşivim oldu. Onları montajlamaya çalışıyorum evde.

AİLE PSİKİYATRİNİ CANLANDIRACAĞIM

Bu arada yeni bir diziye başlıyormuşsunuz. Hayırlı olsun...

- Evet, 6-7 Haziran'da provalarımız başlıyor, 14'ünde ise çekimlere start vereceğiz.

Ne tür bir proje bu? Komedi mi yoksa dram mı?

- Sit com olacak. Kadroda benden başka Levent Üzümcü, Ayşegül Atik, Altan Erkekli ve Alper Kul var. Ayşegül Atik annemi oynayacak. Levent ile karı-kocayı canlandıracağız. Levent'in erkek kardeşi Alper Kul, babası ise Altan Erkekli olacak. Aile psikiyatristi bir çiftin hikayesi... Levent'in gerçek eşi de aile pskiyatristi olduğu için onun vakalarından yola çıkacağız, yani gerçek olayları ekrana taşıyacağız.

Bu koşuşturmacada fotoğraf çekmeye devam ediyor musunuz?

- Evet, o tutkum devam ediyor. Özellikle de çocuk fotoğrafları çekmeyi çok seviyorum. Baba Beni Okula Gönder müzayedesinde bir fotoğrafım satıldı. Satın alan kişiye iki fotoğrafımı daha gönderdim sonra... Ve ben çekmeye devam ediyorum.

Ne olacak o fotoğraflar?

- Bir dernek yararına sergi açabilir, gelirini de o derneğe bağışlayabilirim. Böyle bir planım var.

EŞİM DE, BEN DE ÇOCUK İSTİYORUZ

Siz acı bir olay yaşadınız, bebeğinizi karnınızdayken kaybettiniz. Kendinizi toparlayabildiniz mi? Yeniden çocuk planları yapmaya başladınız mı?

- Ben de istiyorum, eşim de... Ama planla olacak şey değil tabii... Geleceği zamanı çocuk bilir, biz bilmeyiz. Gelmek isterse de biz buradayız.

Başka hangi projeler var gündemde?

- Sosyal sorumluluk projelerim devam ediyor. Kadın Sağlığı gönüllüleri ile yolumuza devam ediyoruz. Ayrıca bir kozmetik markasının kutu boyalarının yüzü oldum. Onlarla da özel bir sosyal sorumluluk projesine imza atacağız.


Gecce