Nihat Doğan, bir arkeoloğa gönül verdi!

Nihat Doğan'ın herkesten sakladığı sevgilisi ortaya çıktı. Ünlü sanatçı, bir aydır Özlem adındaki İzmirli arkeologla birlikte; buluşma adresleri ise Kordon!

 
Nihat Doğan ' ın alemde ismi , sarışın bir de sevgilisi var! İmza attığı vecizelerle adından sö ; z ettiren ü ; nlü ; sanatç ; ı , son dö ; nemde sık sık İzmir ' de gö ; rü ; lü ; yordu . Hafta sonları ç ; eşitli yerlerde konserler veren , hafta iç ; i ise bulduğu her fırsatta soluğu bu şehirde alan sanatç ; ı , meğer gö ; nlü ; nü ; İzmirli bir gü ; zele kaptırmış .

ARACI ARKADAŞLARI

Doğan , yaklaşık bir aydır Ö ; zlem adındaki İzmirli bir arkeologla birlikte . . . Sık sık Ç ; eşme ve Kordon boyundaki restoranlarda başbaşa romantik yemekler yerken gö ; rü ; len ikiliyi tanıştıran kişi ise , ortak bir arkadaşlarıymış .

İZMİR ' DE ' DOĞAN ' AŞK!

Didem Uzel ' den ayrıldıktan sonra adı kimse ile anılmayan Nihat Doğan , bir aydır İzmirli arkeolog Ö ; zlem Hanım ile aşk yaşıyor . Hafta sonu ç ; eşitli yerlerde konser veren hafta iç ; i de İzmir ' de arkeolog sevgilisinin yanına koşan Doğan , yazlık rotasını da Ç ; eşme olarak belirledi . Sevgililer sık sık Ç ; eşme ve İzmir Kordon ' daki balıkç ; ılarda gö ; rü ; lü ; yor . facebook sayfasından da sık sık mesajlaşan sevgilileri , İzmir ' de yaşayan ortak bir arkadaşları tanıştırmış .


Mynet