Emre Karayel , erkek programı Men-e-Men'e başladı.

Emre Karayel ,Cnnturk'e açıklamalarda bulundu.

  Size yeni nesil Haydar Dü ; men ve Alişan gibi delikanlılığın kitabını yazmış diyorlar . . .
- Gü ; zel benzetme ( gü ; lü ; yor ) . ' Bu adam kadınları ç ; ö ; zmü ; ş ' diye dü ; şü ; nenler oldu . Bu da bana bir misyon yü ; kledi . İşin aslı ben bir oyuncuyum . İzleyenler bu rolü ; benimsedi . Men-e-Men programı da bü ; tü ; n bu sö ; ylenenlerin ü ; stü ; ne denk dü ; ştü ; .

Siz aslında kadınları ç ; ö ; zmediniz mi?
- ' Ben kadınları ç ; ö ; zdü ; m . Denklemi şu ' gibi bir durum mü ; mkü ; n değil . Kadınları ç ; ö ; zecek erkek bir nevi ö ; lü ; me ç ; are bulur . Bence hayatta deneyimin para etmediği tek bir yer var . O da kadın erkek ilişkileri .

Bir İstanbul Masalı ' nda bir gay ' i canlandırırken , birdenbire yaptığınız işlerle erkekliğin zirvesine ç ; ıkmanız tesadü ; f mü ; ?
- O rolle ilgili bir bir sıkıntı yaşamadım . Hatta rolü ; m sayesinde Bir Kadın Bir Erkek iç ; in teklif aldım . İki uç ; rolü ; oynamayı da ben tercih ettim .

Kadınla erkek arasında kimyayı yakalamanın sırrı ne?
- Ö ; yle bir formü ; l yok . Aç ; ıkç ; ası ilişkilere hiç ; inanmadığım bir dö ; nem yaşıyordum , karşıma mutlu olduğum bir kadın ç ; ıktı . Bu yaşananın adını istediğiniz gibi koyabilirsiniz . Burada ö ; nemli olan mutluluk . İstemem artık deseniz bile mutluluğu yakalayabilecek bir partner bulursanız , cinsel tercihiniz ne olursa olsun kimyayla uğraşmayın hayatı yaşayın .

Mutluluk iç ; in cinsellik ö ; nemli

İdeal erkek ve kadın tipini tarif edebilir misiniz?
- Kadınlığın bir tanımı var . Vü ; cudu , saç ; ları ve boyuyla ideal bir kadını tarif edebilirsiniz . Ama erkekliğin net bir tanımı yok . Ç ; ü ; nkü ; erkekliği ç ; evremize gö ; re kodlamışız . Bu yü ; zden etrafta bir sü ; rü ; erkek tipi var . Farklı erkek tiplerinin de farklı erkekliklere ö ; zentileri var .

Sizce bir ilişkinin iyi yü ; rü ; mesi neye bağlı?
- Tamamen iki tarafın da anlayışlı olmasına . İki taraf da kendiyle ilgili konularda fedakarlıkta bulunacak ve ortak bir alan yaratacak .

Erkeklerin ilişkilerindeki en bü ; yü ; k aç ; mazı ne?
- Bir erkeği kadının yanında aciz duruma dü ; şmek kö ; tü ; yapıyor . Sanırım biz yenilmişliği kabul edemiyoruz .

Peki bir ilişkinin yü ; rü ; mesi iç ; in cinsellik ne kadar ö ; nemli?
- İki tarafı da mutlu edecek bir ilişki iç ; in cinsellik ç ; ok ö ; nemli .

Cinsellik neden dizide hep kadın karakterin aklına geliyor?
- ' Aman Zeynep sapık olsun! ' gibi bir durum yok . Burada kadın ve erkeğin ilişkisinin yarattığı bir durum var . Kimin istediği değil o isteğe tepki vermek ö ; nemli .

Erkeklerde kadınlar gü ; zel giyinsin , tarz sahibi olsun muhabbeti var . Erkeğin stilinin olması ne derece ö ; nemli?
- Kadınlar de erkeğin tarzına , stiline bakıyor . Ama en ç ; ok temizlik arıyor .

Siz bü ; tü ; n bu konuştuklarımızı ne derece ilişkilerinizde uyguluyorsunuz?
-İlişkilerime ö ; zen gö ; steriyorum . Temiz bir adamım ama biraz dağınığım .

' Evime prezervatif yolladılar '

Karayel , Hü ; lya Avşar Şov ' daki ' Prezervatif alırken zorlanıyorum ' aç ; ıklamasıyla gü ; ndeme geldi : ' Bir dö ; nem insanlar prezervatif alırken sıkıntı yaşardı , bunu sö ; yledim . Yoksa ben kullanmıyorum diye bir şey yok . Gü ; venli seks ç ; ok ö ; nemli . O programdan sonra da bir prezervatif firmasından bir kutu prezervatif yolladılar . '

' Bir Kadın Bir Erkek ' dizisindeki Ozan nasıl bir adam?
- Tü ; rkiye ' deki erkek tiplerini temsilen yaratılan bir karakter . Sempatik . Adanalı ve Fenerbahç ; eli .

Sizce bu erkek tipi kadınlarda nasıl bir beklenti yarattı?
- Kız yurtlarını gezip , ' Sizde nasıl bir beklenti yarattım? ' diye sormuyorum . Ama erkeğin temel mantığı kadınlar tarafından beğenilmektir . Eğer bö ; yle bir alan yaratabildiysem ne mutlu bana .

Bu dizi neden bu kadar fenomen oldu?
- Ö ; ncelikle kadınla erkeği anlattığı iç ; in . Ayrıca rahat bir kanalda yayınlanıyor , oyuncular ve ekip iyi . Gizli kamera etkisi yaratması ve işe internetin girmesi de etkili olmuştur .

Aileniz bile Demet Evgar ' la ilişkinizi gerç ; ek sanmış?
- ' Biz de bakınca sizi sevgili sanıyoruz ' dediler . Ama ailem geri zekalı değil ö ; yle bir şey sansalar telefon aç ; ıp sorarlar ( gü ; lü ; yor ) .

Neler olacak?

Men-e-Men 30 dakikalık bir erkek programı . Programda erkek erkeğe sohbetlerin dışında farklı bö ; lü ; mler var . Adam Sen de ' de erkek haberlerine yer veriliyor . Gardırop Muhabbeti moda hakkında . Erkek Erkeğe ' de ü ; nlü ; erkeklerle bilinmeyen yö ; nleri , Karşı Cephe ' deyse ü ; nlü ; kadınlarla erkekler hakkında konuşuluyor . Haftanın Adamı ' nda başarısı ve yakışıklılığıyla gü ; ndemde ö ; ne ç ; ıkan bir erkek var .




Cnntü ; rk