70 yaşındaki baş yazar gece alemlerine doymuyor

Milliyet Başyazarı Güneri Cıvaoğlu, 'hayatını değiştiren şarkılar' eşliğinde dostlarıyla eğlendi, danslarıyla alkışlandı

Sacitaslan.com'un haberine göre ; JoyTürk’ün geleneksel hale getirdiği ‘Hayatımı Değiştiren Şarkılar’ konseptli gecenin bu ayki konuğu Milliyet Başyazarı Güneri Cıvaoğlu oldu. Ünlü yazar için anlam ifade eden şarkıların çalındığı gecede Cıvaoğlu, konuklarıyla anılarını paylaştı. Keyifli bir sohbete dönüşen geceye iş, sanat ve medya dünyasından birçok tanınmış sima katıldı. Geç saatlere kadar devam eden partide Cıvaoğlu’nun seçtiği, ‘Sarı Gelin’, ‘Kimler Geldi Kimler Geçti’, ‘Haykıracak Nefesim‘, ‘Sensiz Saadet Neymiş’, ‘Huysuz ve Tatlı Kadın’, ‘Ah İstanbul’, ‘Kadınım’, ‘Sevemez Kimse Seni’, ‘Bak Yeşil Yeşil’, ‘Kaybolan Yıllar’, ‘Kırık Kalpler Durağı’, ‘Nasıl Geçti Habersiz’, ‘Öyle Sarhoş Olsam ki’, ‘İkinci Bahar’, ‘Yandım Yandım’, ‘Ayrılmam’, ‘Seni Versinler Ellere’, ‘Sensiz Yıllarda’, ‘Elveda Meyhaneci’ ve ‘Gel Gel Sarışınım’ gibi şarkılar çalındı.

Şarkılar eşliğinde bir de dans şovu gerçekleştiren Cıvaoğlu, performansı ile davetlilerden tam not aldı. Geceye katılan Azeri türkücü Melza Burcu İnce , Cıvaoğlu’nun isteği üzerine ‘Odam Kireç Tutmuyor’, ‘Bir Şarkısın Sen’, ‘Etek Sarı Sen Etekten Sarısın’ adlı parçaları seslendirdi. Geceye Ertuğrul Özkök, İclal Aydın, Sedat Ergin, Elif Dağdeviren, Kanat Atkaya, Pelin Batu ve Asuman Dabak gibi isimler katıldı.