Tarkan'a eski sevgiliden sert tepki

Avukat Bilge Öztürk, katıldığı bir defilede gazetecilerin eski sevgilisi Tarkan'la ilgili sorularına ateş püskürdü. Öztürk, "Aradan yıllar geçti, bana ne!" dedi.


Ünlü gelinlik markası Akay, önceki akşam en büyük konsept mağazasını 'Akay Premium' adıyla Kuyumcukent'te açtı. Açılışta, yeni sezon koleksiyonu da bir defileyle tanıtıldı. Özge Ulusoy, Didem Soydan, Burcu Kutluk ve Ebru Öztürk'ün yer aldığı defilenin baş mankenliğini Tülin Şahin yaptı. Sosyete ve sanat dünyasının biraraya geldiği gecede, adını popçu Tarkan'la yaşadığı aşkla duyuran avukat Bilge Öztürk ve ablası Melda Öztürk de vardı.

'FNDK' BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
Bilge Öztürk, bir gazetecinin sorduğu "Siz de bir avukatsınız. Tarkan'ın davası hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusuna, "Bu ne biçim soru? Aradan yıllar geçti bana ne!" diyerek sert tepki gösterdi. Öztürk, ortamdaki sert havayı ürettiği 'FNDK' marka çantaların büyük ilgi gördüğünü söyleyerek yumuşattı. Öztürk, "Vakit buldukça yeni koleksiyonlar çiziyorum. Bahar ve yaz sezonu için yaptığım modellerden şu ana kadar yaklaşık 2 bin adet satıldı" dedi.

Sabah