Kenan İmirzalıoğlu en çok konuşulan isim oldu

Medya Takip Merkezi'nin (MTM) düzenli olarak hazırladığı 'ayın magazin gündemi' konulu raporuna göre; geçtiğimiz ay Türkiye'nin en çok konuşulan ismi Kenan İmirzalıoğlu oldu.


Yakışıklı oyuncunun Zeynep Beşerler'le ayrılık haberlerinin çıkmasının ardından adının yeni bir aşk dedikodusuna karışması, medyanın ilgisini çekti. İmirzalıoğlu, 'Ezel' dizisi ve Pepsi'nin reklam filmiyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ederken 'Ejder Kapanı' filmiyle Sadri Alışık ödülünü, İsmail Cem ödül töreninde ise 'Ezel' dizisiyle en iyi drama dizisi aktörü ödülünü alması, magazin medyasının ilgisini topladı. Genç oyuncu, ay boyunca 934 haber ve yazıda yer buldu.

TATLITUĞ'UN DA YILDIZI PARLIYOR


MTM'nin aynı araştırma raporuna göre, nisan ayının en popüler ikinci ismi Kıvanç Tatlıtuğ oldu. İdil Fırat'la yaşadığı aşk dedikodularıyla popülaritesi artan Kıvanç Tatlıtuğ; gazete, dergi, TV kanalı ve haber sitelerinde toplam 893 habere konu edildi. Mart ayında listede zirvede yer alan Hülya Avşar ise, bu ay bu sıralamada beşinciliğe geriledi. Avşar, 795 haber ve yazıda yer buldu.


Gecce